Gebruiksaanwijzing PANASONIC EY503

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC EY503. Wij hopen dat dit PANASONIC EY503 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC EY503 te teleladen.


PANASONIC EY503 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (329 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC EY503

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door alvorens het appraat in gebruik te nemen. Wenn das Werkzeug zum Einschrauben von Schrauben in weiche Materialien oder für Anschlußschrauben verwendet wird, besteht die Gefahr, daß Material oder Gewinde beschädigt werden, weil die Drehkraft zu stark ist. VORSICHT: Wenn die Akkus bei längerem Gebrauch an Leistung verlieren, kann es passieren, daß die Kupplung auch in den Positionen 4 und 5 nicht rutscht. [. . . ] 3) Draai de hoofdschakelaar direkt in de uit-stand indien een blad vastzit. Op deze manier voorkomt u overbelasting met beschadiging van de accu of motor tot gevolg. Gebruik GEEN vochtige doek, thinner, benzine of andere oplosmiddelen voor het schoonmaken. 6) Draag oorbeschermers wanneer u het gereedschap gedurende langere tijd achtereen gebruikt. Wanneer u het gereedschap voor het schroeven in zacht materiaal of het vastschroeven van aansluitingen etc. , gebruikt, bestaat de kans dat het materiaal of de schroeven worden beschadigd door een te hoog koppel. Bij stand 6 van de koppelhendel zal de koppeling niet slippen en is de verbinding met de motor direkt. LET OP: Indien de accu tijdens gebruik leeg raakt, zal de koppeling niet slippen bij stand 4 of 5. Met de startschakelaar niet geaktiveerd en een schroefblad geplaatst, kan het gereedschap als een gewone (handmatige) schroevedraaier worden gebruikt. Vergrendel het blad voor het vastdraaien van schroeven die een hoger koppel vereisen dan het maximale koppel van de schroevedraaier (stand van de koppelhendel), voor het kontroleren van de vastheid van een schroef of voor het lossen van een schroef die erg vast zit. Druk op de bovenste helft van de schakelaar voor het draaien in voorwaartse richting ( ) en op de onderste helft voor het draaien in tegengestelde richting ( ). OPMERKING: Wanneer u de accu voor het eerst of na een lange tijd oplaadt, moet u de accu tenminste 24 uur opladen zodat de volledige capaciteit wordt verkregen. Wanneer de accu is geladen, wordt automatisch een interne elektronische schakelaar geaktiveerd die voorkomt dat de accu wordt overladen. Indien de laadindikator niet oplicht, moet u kontroleren of de aansluitingen schoon zijn en of de accu wel goed is geplaatst. [. . . ] Om het milieu te beschermen en nogmaals bruikbare materialen te recyclen, dient u de accu naar een hiervoor bestemd inzamelpunt te brengen. Motor Onbelaste snelheid Zeshoekige aandrijfas Maximale boordiameter voor metaal Maximaal koppel Maximaal aanhaalkoppel Totale lengte Gewicht (met accu) 2, 4 V gelijkstroommotor LOW: 220/min-1. OPMERKING: Voor de accu's die met deze acculader kunnen worden opgeladen, dient u het label op de acculader of de informatie in de meest recente catalogus te lezen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC EY503

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC EY503 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag