Gebruiksaanwijzing PANASONIC EY3796

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC EY3796. Wij hopen dat dit PANASONIC EY3796 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC EY3796 te teleladen.


PANASONIC EY3796 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (159 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC EY3796 (170 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC EY3796

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door voor u het apparaat in gebruik neemt en bewaar de gebruiksaanwijzing voor eventuele naslag. [. . . ] Gebruik geen andere accu dan de accu die in de technische gegevens is vermeld. Wanneer u de lamp van u vandaan zet, moet u erop letten dat de lamp niet kan omvallen. Wanneer de accu uitgeput raakt, begint de indicator voor het aangeven van lage spanning te knipperen. Prima di procedere a regolazioni, cambio di accessorio, o prima di conservare la torcia elettrica, rimuovere il pacco batteria dalla torcia elettrica. Bewaar de lamp op een veilige, droge en schone plaats wanneer deze niet wordt gebruikt. De lamp gaat automatisch uit wanneer de accuspanning beneden een bepaalde waarde daalt. [. . . ] Neem contact op met een officiële dealer voor verdere informatie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC EY3796

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC EY3796 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag