Gebruiksaanwijzing PANASONIC EY3760

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC EY3760. Wij hopen dat dit PANASONIC EY3760 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC EY3760 te teleladen.


PANASONIC EY3760 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2522 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC EY3760

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door voor u het apparaat in gebruik neemt en bewaar de gebruiksaanwijzing voor eventuele naslag. Prima di procedere a regolazioni, cambio di accessorio, o prima di conservare la torcia elettrica, rimuovere il pacco batteria dalla torcia elettrica. Wanneer de warmte niet kan worden afgevoerd, bestaat er kans op een ongeluk. [. . . ] De accu kan hierdoor oververhit raken, in brand vliegen of exploderen. Gebruik uitsluitend de bijbehorende lader voor het opladen van de accu. Bevestig altijd het accudeksel nadat u de accu van het gereedschap of de acculader hebt losgemaakt. Het is anders mogelijk dat de accupolen kortgesloten worden met mogelijk brand tot gevolg. Bewaar de lamp op een veilige, droge en schone plaats wanneer deze niet wordt gebruikt. De lamp gaat automatisch uit wanneer de accuspanning beneden een bepaalde waarde daalt. Verwijderen van de accu: Duw vanaf de voorkant tegen de knop om de accu los te maken. Neem de accu uit de werklamp voordat u afstellingen uitvoert, accessoires vervangt of de werklamp opbergt. w a c h t n a h e t u i t z e t t e n v a n d e lamp even voordat u de lamp vervangt. * Neem contact op met een officiële dealer voor de aanschaf van een nieuwe lamp. Verwijderen van de accu; Druk op de twee lipjes aan de zijkanten van de accu. Neem contact op met een officiële dealer voor verdere informatie. Wanneer u de lamp van u vandaan zet, moet u erop letten dat de lamp niet kan omvallen. Wanneer de accu uitgeput raakt, begint de indicator voor het aangeven van lage spanning te knipperen. [. . . ] Dit symbool kan gebruikt worden in verbinding met een chemisch symbool. In dat geval wordt de eis, vastgelegd door de Richtlijn voor de betrokken chemische producten vervuld. Instalación de la batería (figura 1) Alinee las marcas de alineación y coloque las baterías. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC EY3760

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC EY3760 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag