Gebruiksaanwijzing PANASONIC ESWD70

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC ESWD70. Wij hopen dat dit PANASONIC ESWD70 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC ESWD70 te teleladen.


PANASONIC ESWD70 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (21566 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC ESWD70

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] In diesem Fall erfüllt es die Anforderungen derjenigen Richtlinie, die für die betreffende Chemikalie erlassen wurde. Carica anomala Tagliare i peli prima di depilarsi per la prima volta o se l'epilazione non viene eseguita da lungo tempo. Utilizarlo por segunda vez le recomendamos que se depile las axilas unavezalasemana y las piernas unavezcadadossemanas. [. . . ] Zorg ervoor dat u bij het reinigen de huidbeschermer, het opzetstuk, de sluitdop, het zachte opzetstuk en het opzetstuk voor beginners niet beschadigd. hetepileerapparaatopbergen · Buig, draai, trek of modificeer het snoer niet. Houd het apparaat uit de buurt van wasbakken, badkamers of andere ruimtes met hoge vochtigheid, waar het blootgesteld zou kunnen worden aan water en vocht na gebruik. Houd het apparaat uit de buurt van hoge temperaturen of direct zonlicht. Bevestig altijd het beschermkapje voor de epileerkop en de bikinikam voor de scheerkop wanneer u het epileerapparaat opbergt. De haarverwijdering is niet permanent, en na het tweede gebruik Raden wij aan uw onderarmen eenmaal per week en armen en benen iedere twee weken te epileren. <Voor beginners/diegenen met een gevoelige huid> Wanneer u voor de eerste keer epileert of voor de eerste keer na geruime tijd, raden wij u aan om het opzetstuk voor beginners te gebruiken. Het opzetstuk voor beginners verkleint het epileergebied en daarmee de hoeveelheid haren die tegelijkertijd worden verwijderd. Het epileren gaat zachter voor beginners en diegenen met een gevoelige huid. We raden ook aan om de huid op te warmen zodat de huid voor gebruik zachter is. <Voor zacht epileren> De zachte kap heeft een huidbeschermer voor zachter epileren. Het kan daarmee haren verwijderen door de huid naar beneden te houden en de pijn te verzachten. Wanneer u het apparaat gebruikt, trek dan uw huid strak op plaatsen Waar deze geneigd is te plooien (aan de binnenkant van knieën en ellebogen). Masseren met een huidsponsje kan helpen bij het voorkomen van ingroeiende haartjes. Een koele handdoek kan helpen indien u pijn voelt of een schram heeft. Als uw huid droog is na epileren, raden wij aan om twee dagen een vochtinbrengende lotion te gebruiken. Oplaadduur=Ongeveer1uur De gebruiksduur van het epileerapparaat is na 1 uur opladen ongeveer 30 minuten (40 minuten bij gebruik van het opzetstuk voor beginners/ het zachte opzetstuk). Zet het epileerapparaat in een hoek van 90° Zorg er voor dat het apparaat in contact is met uw huid en druk zachtjes terwijl u het langzaam beweegt tegen de richting van de haargroei in. [. . . ] Zorg ervoor dat de batterij op een speciaal daarvoor bestemd verzamelpunt, indien er één is in uw land, wordt ingeleverd. Net, of neem contact op met een erkend onderhoudscentrum (het adres vindt u in het Pan-Europese garantieboekje. ) als u informatie nodig hebt of het epileerapparaat of het snoer beschadigd is. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC ESWD70

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC ESWD70 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag