Gebruiksaanwijzing PANASONIC ESWD10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC ESWD10. Wij hopen dat dit PANASONIC ESWD10 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC ESWD10 te teleladen.


PANASONIC ESWD10 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (15983 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC ESWD10

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Utilizarla por segunda vez le recomendamos que se depile las axilas y las piernas unavezcadadossemanas. Para el tratamiento apropiado, la recuperación y el reciclado de aparatos viejos y baterías usadas, por favor, observe las normas de recolección aplicables, de acuerdo a su legislación nacional y a las Directivas 2002/96/CE y Hartelijk dank voor uw keuze voor een Panasonic WET/DRY epileerapparaat Met onze WET/DRY technologie, kunt u uw Panasonic epileerapparaatdroog, onderdedoucheofinbadgebruiken voorzachtengemakkelijkepileren Leesalstublieftallevoorschriftenvoorgebruik Het volgende symbool staat voor nat epileren. Dit betekent dat het apparaat in een bad of onder de douche kan worden gebruikt. [. . . ] hetepileerapparaatopbergen · Buig, draai, trek of modificeer het snoer niet. Houd het apparaat uit de buurt van wasbakken, badkamers of andere ruimtes met hoge vochtigheid, waar het blootgesteld zou kunnen worden aan water en vocht na gebruik. Houd het apparaat uit de buurt van hoge temperaturen of direct zonlicht. Bevestig altijd het beschermkapje op de epileerkop wanneer u het epileerapparaat opbergt. De haarverwijdering is niet permanent, en na het tweede gebruik Laad voor de beste prestaties het apparaat voor gebruik volledig op. Oplaadduur=Ongeveer1uur De gebruiksduur van het epileerapparaat is na 1 uur opladen ongeveer 30 minuten (40 minuten bij gebruik van het zachte opzetstuk). <Voorzachtepileren> De zachte kap heeft een huidbeschermer voor zachter epileren. Het kan daarmee haren verwijderen door de huid naar beneden te houden en de pijn te verzachten. Zet het epileerapparaat in een hoek van 90° Zorg er voor dat het apparaat in contact is met uw huid en druk zachtjes 90° terwijl u het langzaam beweegt tegen de richting van de haargroei in. Wanneer u het apparaat gebruikt, trek dan uw huid strak op plaatsen waar deze geneigd is te plooien (aan de binnenkant van knieën en ellebogen). Masseren met een huidsponsje kan helpen bij het voorkomen van ingroeiende haartjes. Een koele handdoek kan helpen indien u pijn voelt of een schram heeft. Als uw huid droog is na epileren, raden wij aan om twee dagen een vochtinbrengende lotion te gebruiken. Verwijder de scheerkop terwijl u de knopvoorhetontkoppeleningedrukt houdt Drukdescheerkopintotdatdezeklikt Bestelengtevanhethaaromteepileren Maak uw huid nat. [. . . ] Voor meer informatie over het verzamelen en recycleren van oude producten en batterijen, gelieve contact op te nemen met uw plaatselijke gemeente, uw afvalverwijderingsdiensten of de winkel waar u de goederen gekocht hebt. Voor een niet-correcte verwijdering van dit afval kunnen boetes opgelegd worden in overeenstemming met de nationale wetgeving. VoorzakengebruikersindeEuropeseUnie Indien u elektrische en elektronische uitrusting wilt vewijderen, neem dan contact op met uw dealer voor meer informatie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC ESWD10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC ESWD10 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag