Gebruiksaanwijzing PANASONIC ES-SA40

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC ES-SA40. Wij hopen dat dit PANASONIC ES-SA40 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC ES-SA40 te teleladen.


PANASONIC ES-SA40 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (12711 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC ES-SA40 (1973 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC ES-SA40

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Scheer uzelf gedurende ten minste drie weken met scheerzeep en merk het verschil. Uw huid en baard hebben ongeveer een maand nodig om zich aan te passen aan een nieuwe manier van scheren. [. . . ] Door de lucht verspreid akoestisch geluid: bij gebruik van scheerapparaat: 64 (dB (A) re 1 pW) bij gebruik van tondeuse: 64 (dB (A) re 1 pW) Nederlands Voer de volgende stappen uit om het scheerapparaat op te laden als de snelheid afneemt. Met een volledig opgeladen batterij zijn ongeveer 7 scheerbeurten van 3 minuten mogelijk. Het laad indicatielampje brandt en blijft aan todat het scheerapparaat uit de oplaadadapter gehaald wordt. Trek met uw vrije hand de huid strak en beweeg het scheerapparaat op en neer in de richting van de baardgroei. Naarmate uw huid meer gewend raakt aan dit scheerapparaat, kunt u geleidelijk iets meer druk uitoefenen. Door veel druk te zetten, bereikt u echter geen gladder scheerresultaat. Plaats de tondeuse onder een rechte hoek tegen uw huid en beweeg ze omlaag om uw bakkebaarden af te scheren. Scheerkop messenblokken eenmaal per jaar eens om de twee jaar Druk op de knoppen en trek de scheerkop omhoog, zoals afgebeeld. Raak de randen (metalen delen) van het messenblok niet aan, om verwondingen aan uw hand te voorkomen. Druk het messenblok op z'n plaats tot deze vastklikt zoals wordt getoond. De nieuwe scheerkop dient licht gebogen te worden en in de scheerkophouder gedrukt te worden totdat deze vastzit. Reinig het messenblok met de korte zijde van het borsteltje door het in richting (A) te bewegen. [. . . ] Indien u wenst deze producten te verwijderen, neem dan contact op met uw plaatselijke autoriteiten of dealer, en vraag informatie over de correcte wijze om deze producten te verwijderen. Zorg ervoor dat de batterij op een speciaal daarvoor bestemd verzamelpunt, indien er één is in uw land, wordt ingeleverd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC ES-SA40

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC ES-SA40 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag