Gebruiksaanwijzing PANASONIC ES-2235

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC ES-2235. Wij hopen dat dit PANASONIC ES-2235 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC ES-2235 te teleladen.


PANASONIC ES-2235 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2540 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC ES-2235

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Alvorens in gebruik te nemen Dit nat/droog damesscheerapparaat kan gebruikt worden voor nat scheren met scheerzeep of voor droog scheren. [. . . ] Duw vervolgens de voorzijde en de achterzijde van het folieframe in en til een van de twee uitsteeksels op de buitenste folie omhoog. Verwijder het binnenste scheermes door dit bij beide uiteinden stevig vast te nemen en dit recht van het scheerapparaat vandaan los te trekken. Voor het plaatsen van een nieuw binnenste scheermes, het mes bij beide uiteinden vastnemen en dit omlaag duwen totdat dit op zijn plaats klikt. Verwijder het binnenste scheermes door dit recht naar buiten te trekken en reinig het met de borstel. Verwijder het beschermkapje, houd H vervolgens de vergrendelknop F ingedrukt en schuif de schakelaar omhoog om het apparaat in te schakelen. Houd het scheermes zodanig dat dit zacht met de huid in aanraking komt. Beweeg het scheerapparaat langzaam tegen de richting van de haargroei. Houd het scheermes voorzichtig 16 Laat het apparaat niet achter op plaatsen waar het blootgesteld wordt aan hoge temperaturen of aan direct contact met zonlicht. [. . . ] Retire la cubierta de las pilas, e inserte dos pilas alcalinas AAA (LR03) observando las posiciones (+) y (­) indicadas dentro del compartimento de pilas. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC ES-2235

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC ES-2235 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag