Gebruiksaanwijzing PANASONIC ES-2064

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC ES-2064. Wij hopen dat dit PANASONIC ES-2064 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC ES-2064 te teleladen.


PANASONIC ES-2064 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (12436 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC ES-2064

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Coloquesiemprelatapadeprotecciónparaelcabezaldedepilación empleado en las axilas y en las ingles, ponga el peine para las ingles en el cabezal de afeitado, y coloque el cabezal de depilación para las piernas y losbrazosenunsoportecuandoguardeladepiladora. [. . . ] Wanneer u voor het eerst, of voor het eerst in een tijdje epileert, voelt u mogelijkaanzienlijkepijn. Wanneer u het apparaat gebruikt, trek dan uw huid strak op plaatsen waar dezegeneigdisteplooien(aandebinnenkantvanknieënenellebogen). <Armenofbenenepileren> Ukunthaarvanarmenenbenen handigerepilerendoorineen cirkelvormigebewegingte epileren beginnend bij de enkel, endanomhoogtewerken. Gebruikdeschijfaanderandvande3 schijvenomovergeblevenharente epileren, of voor haren rond de ellebogen ofknieëndiemoeilijkzijnteepileren. Wanneerdekamvoorde bikinilijn[D] is aangebracht, zorgt u dat de kam nauwcontactheeftmetdehuid. Gebruik geen scheerschuim, huidcrème of huidlotion omdat dit de messenzalverstoppen. Als de zeep niet volledig wordt weggewassen, kan een witte neerslag zichophopenenvoorkomendatdeschijvenenmessensoepel bewegen. Zorgervoordatdebatterijopeenspeciaaldaarvoorbestemd verzamelpunt, indien er één is in uw land, wordt ingeleverd. [. . . ] In dat geval wordt de eis, vastgelegd doordeRichtlijnvoordebetrokkenchemischeproducten vervuld. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC ES-2064

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC ES-2064 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag