Gebruiksaanwijzing PANASONIC ES-2027

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC ES-2027. Wij hopen dat dit PANASONIC ES-2027 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC ES-2027 te teleladen.


PANASONIC ES-2027 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3181 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC ES-2027

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Door de ontharingsschijven grondig te reinigen telkens wanneer u het apparaat gaat gebruiken wordt het risico van infectie verminderd. Afhankelijk van de toestand van uw huid en haren bestaat de kans dat u enige irritatie ervaart (bijv. Gevoel van pijn, rood worden van de huid) wanneer u dit apparaat begint te gebruiken. [. . . ] Belangrijk bij het ontharen van armen en benen: Plaats het ontharingsapparaat onder een rechte hoek (90°) tegen uw huid. Oefen voorzichtig druk uit en beweeg het apparaat langzaam tegen de richting van de haargroei. Houd er rekening mee dat deze gedeelten bijzonder gevoelig zijn voor Het gevoel van pijn echter zal na herhaald gebruik verminderen. Voor deze specifieke toepassing zouden wij u graag het volgende advies willen geven: · Haren op de onderarmen groeien in verschillende richtingen, dus beweeg het ontharingsapparaat in uiteenlopende richtingen. Voor benen en armen Het is aan te bevelen een scheerkop te gebruiken met een voor-ontharingskam. Voor onderarmen en bikinilijn Het is aan te bevelen 3 tot 5 dagen vóór het gebruik van het ontharingsapparaat een scheerkop te gebruiken. Scheren Controleer alvorens te gaan scheren of het scheermes niet verbogen of beschadigd is, aangezien dit letsel kan veroorzaken. Houd de scheerkop zodanig dat het gehele scheermes dicht met de huid in aanraking komt. Oefen voorzichtig druk uit en beweeg het apparaat langzaam tegen de richting van de haargroei. Wanneer u teveel druk uitoefent, kunnen de haren 25 Niet goed naar de scheermessen geleid worden zodat bepaalde gedeelten ongeschoren blijven. Trimmer Het is aan te bevelen de trimmer enkel te gebruiken wanneer u lange haren wilt knippen. Wanneer de trimmer omhoog staat, het scheermes voorzichtig over de huid verplaatsen. Scheren met voor-ontharingskam Wanneer het haar lang is, wordt het aanbevolen alvorens te beginnen met ontharen een scheerkop te gebruiken met een voor-ontharingskam. plaats de voor-ontharingskam op de scheerkop en schuif de trimmer omhoog. [. . . ] Wanneer het apparaat defect of beschadigd is dient dit teruggezonden te worden naar het klantenservicecentrum of naar een erkende klantenservicedienst. Een apparaat dat defect is niet proberen te gebruiken of zelf te repareren. Wij adviseren u de buitenste folie en het binnenste scheermes te vernieuwen wanneer u bemerkt dat de scheerprestaties minder worden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC ES-2027

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC ES-2027 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag