Gebruiksaanwijzing PANASONIC ES-SA40-S503

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC ES-SA40-S503. Wij hopen dat dit PANASONIC ES-SA40-S503 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC ES-SA40-S503 te teleladen.


PANASONIC ES-SA40-S503 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4461 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC ES-SA40-S503

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € Bewaar het scheerapparaat niet waar het wordt blootgesteld aan direct zonlicht of andere warmtebronnen. € Houd de stekker vast wanneer u deze loskoppelt van het stopcontact. € Plaats het scheerapparaat altijd in de draaghouder wanneer u het opbergt, om zo te voorkomen dat het buitenscheerblad bekrast geraakt. belangrijk Dit scheerapparaat heeft een ingebouwde , oplaadbare batterij. [. . . ] 38 • Het langer opladen van de batterij heeft geen invloed op de baterijprestaties. • De aanbevolen omgevingstemperatuur voor het opladen is 0 – 35 °C. De batterij presteert minder goed of laadt niet op bij extreem lage of hoge temperaturen. € Het laadindicatielampje brandt en blijft aan todat de stekker uit het stopcontact gehaald wordt. € Met een volledig opgeladen batterij zijn ongeveer 7 scheerbeurten van 3 minuten mogelijk. Tips voor de beste scheerresultaten Zet in het begin weinig druk bij het scheren. Trek met uw vrije hand de huid strak en beweeg het scheerapparaat op en neer in de richting van de baardgroei. Naarmate uw huid meer gewend raakt aan dit scheerapparaat, kunt u geleidelijk iets meer druk uitoefenen. Door veel druk te zetten, bereikt u echter geen gladder scheerresultaat. U kunt ook een pengreep gebruiken om het scheerapparaat vast te houden. Opgelet • Controleer of de reinigingssluiter dicht is voordat u begint met scheren. € Gebruik geen scheerschuim of gezichtsreinigers die schurende bestanddelen bevatten, omdat die het buitenscheerblad kunnen doen verstoppen. Plaats de tondeuse onder een rechte hoek tegen uw huid en beweeg ze omlaag om uw bakkebaarden bij te werken. • De aanbevolen omgevingstemperatuur voor gebruik is 0 – 35 °C. Als u het apparaat in lagere of hogere temperatuur dan de aanbevolen temperaturen gebruikt, kan het stoppen met werken. scheren Gebruik van het scheerapparaat 1 Druk op de stroomschakelaar [A4]. 2 Houd het vast scheerapparaat zoals hierboven wordt getoond en begin te scheren. € Spoel het scheerapparaat af met water en schud het verschillende keren naar boven en naar beneden om het water te verwijderen. [. . . ] Voor zakengebruikers in de Europese Unie Indien u elektrische en elektronische uitrusting wilt vewijderen, neem dan contact op met uw dealer voor meer informatie. [Informatie over de verwijdering in andere landen buiten de Europese Unie] Deze symbolen zijn enkel geldig in de Europese Unie. Indien u wenst deze producten te verwijderen, neem dan contact op met uw plaatselijke autoriteiten of dealer, en vraag informatie over de correcte wijze om deze producten te verwijderen. 42 Weggooien van de ingebouwde oplaadbare batterij Verwijder de ingebouwde oplaadbare batterij voordat het scheerapparaat wordt weggegooid. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC ES-SA40-S503

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC ES-SA40-S503 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag