Gebruiksaanwijzing PANASONIC ES-RF31-S503

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC ES-RF31-S503. Wij hopen dat dit PANASONIC ES-RF31-S503 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC ES-RF31-S503 te teleladen.


PANASONIC ES-RF31-S503 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3864 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC ES-RF31-S503

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Deze batterij niet in het vuur gooien, niet verwarmen, of opladen, gebruiken, of achterlaten in een omgeving met hoge temperatuur. Waarschuwing • Maak het netsnoer los van het scheerapparaat voordat u het in water schoonmaakt om een elektrische schok te voorkomen. € Gebruik geen ander netsnoer of andere adapter dan deze adapter (RE7‑59). € Sluit de adapter aan op een stopcontact op een plaats zonder vocht en raak de adapter enkel aan met droge handen. [. . . ] het 2 Houdzoalsscheerapparaat vast hierboven wordt getoond en begin te scheren. Tips voor de beste scheerresultaten Zet in het begin weinig druk bij het scheren. Trek met uw vrije hand de huid strak en beweeg het scheerapparaat op en neer in de richting van de baardgroei. Naarmate uw huid meer gewend raakt aan dit scheerapparaat, kunt u geleidelijk iets meer druk uitoefenen. Door veel druk te zetten, bereikt u echter geen gladder scheerresultaat. 39 TR RO H SK CZ PL De batterijcapaciteit wordt bij benadering weergegeven als 20 - 100 (%) en gaat na 5 seconden uit. De batterijcapaciteit wordt bij benadering weergegeven als LOW (laag) - HIGH (hoog) en gaat na 5 seconden uit. € U kunt nog 1 à 2 keer scheren nadat “20%” is verschenen. € U kunt nog 1 à 2 keer scheren nadat “LOW” is verschenen. € Met een volledig opgeladen batterij zijn ongeveer 21 scheerbeurten van 3 minuten mogelijk. Reinigen met het borsteltje Reinig de messenblokken [C] door met het (A) korte borsteltje naar (A) te bewegen. reinig het scheerbladensysteem [B2] , de behuizing en de tondeuse [D:] gebruik hiervoor de lange borstel. € Beweeg het korte borsteltje niet naar (B) omdat (B) hierdoor de messenblokken [C] beschadigd raken en minder scherp worden. € Gebruik de korte zijde van het borsteltje niet om de scheerbladen schoon te maken. 40 Onderhoud Het scheerbladensysteem en de messenblokken vervangen scheerbladensysteem messenblokken eenmaal per jaar eens om de twee jaar 1 2. verwijder de messenblokken [C] één voor één. € Raak de randen (metalen delen) van de messenblokken [C] niet aan om letsel aan uw hand te voorkomen. Plaats de messenblokken [C] één voor één totdat zij klikken. Druk op de ontgrendelknoppen [D4] voor de scheerbladhouder, en til de scheerkop [B] omhoog. Druk op de ontgrendelknoppen [D4] voor de scheerbladhouder, en til de scheerkop [B] omhoog. [. . . ] Voor een niet-correcte verwijdering van dit afval kunnen boetes opgelegd worden in overeenstemming met de nationale wetgeving. Voor zakengebruikers in de Europese Unie Indien u elektrische en elektronische uitrusting wilt vewijderen, neem dan contact op met uw dealer voor meer informatie. [Informatie over de verwijdering in andere landen buiten de Europese Unie] Deze symbolen zijn enkel geldig in de Europese Unie. Indien u wenst deze producten te verwijderen, neem dan contact op met uw plaatselijke autoriteiten of dealer, en vraag informatie over de correcte wijze om deze producten te verwijderen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC ES-RF31-S503

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC ES-RF31-S503 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag