Gebruiksaanwijzing PANASONIC ER-GC20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC ER-GC20. Wij hopen dat dit PANASONIC ER-GC20 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC ER-GC20 te teleladen.


PANASONIC ER-GC20 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4189 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC ER-GC20

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Dit apparaat is niet bestemd voor gebruik door personen (inclusief kinderen) met beperkte lichamelijke, sensorische of mentale capaciteiten, of een gebrek aan ervaring en kennis, tenzij ze supervisie of aanwijzingen hebben gekregen voor het gebruik van het apparaat door een persoon die instaat voor hun veiligheid. Kinderen moeten onder toezicht worden gehouden om er zeker van te zijn dat ze niet met het apparaat spelen. [. . . ] Hetkamhulpstukinstellen Schuif en stel het kamhulpstuk in terwijl u drukt op de kniphoogte instelknop, zodat het teken ( ) overeenkomt met de gewenste kniphoogte. De werkelijke haarlengte zal iets langer zijn dan de ingestelde hoogte. A Hoofdbehuizing 1 Schuifplaatje voor onderhoud 2 Stroomschakelaar [0/1] 3 Waterafvoer B Messenblok 4 Reinigingshendel 5 Bewegend mes 6 Vast mes 7 Bevestigingshaakje Opmerking De voeding schakelt niet in als het schuifplaatje voor onderhoud open is. Knippenzondereenkamhulpstuk Het knippen van uw haar zonder een kamhulpstuk knipt het haar op een lengte van ongeveer 0, 5 mm. Het teken aan de linkerkant betekent geschikt voor reiniging onder lopend kraanwater. Als u niet alle afgeknipte haartjes kunt verwijderen, reinig dan met het schuifplaatje voor onderhoud geopend en de messen verwijderd. De voeding schakelt niet in als het schuifplaatje voor onderhoud open is. Wanneer de stroomschakelaar is ingeschakeld kan het schuifplaatje voor onderhoud niet geopend worden. Hetmesterugplaatsen Plaats het bevestigingshaakje in de bevestigde mesjes op de tondeuse en druk erop totdat u een klik hoort. Breng een druppeltje olie aan op de punten die door de pijlen zijn aangegeven. [. . . ] Neem contact op met uw gemeente voor meer informatie over het dichtstbijzijnde inzamelingspunt of raadpleeg www. VoorzakelijkegebruikersindeEuropeseUnie Neem voor het weggooien van elektrische en elektronische apparatuur contact op met uw leverancier voor verdere informatie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC ER-GC20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC ER-GC20 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag