Gebruiksaanwijzing PANASONIC ER-5209

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC ER-5209. Wij hopen dat dit PANASONIC ER-5209 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC ER-5209 te teleladen.


PANASONIC ER-5209 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6242 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC ER-5209

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] WichtigerHinweiszumUmweltschutz Der integrierte Nickel-Metallhydrid-Akku enthält Substanzen, die für die Umweltschädlichseinkönnen. Het niet naleven van de veiligheidsvoorschriften kan de dood, ernstig letsel, een elektrische schok, brand of kortsluiting tot gevolg hebben. [. . . ] Breng voor gebruik altijd olie aan op de plaatsen die zijn aangeduid met pijlen. De tondeuse kan warm worden tijdens het gebruik of tijdens het opladen. Laad de tondeuse op bij temperaturen tussen 0 °C en 40 °C voor een 1 volledige oplaadbeurt is goed voor een ononderbroken werking van ongeveer 40 minuten. Met dit opzetstuk kan het haar worden uitgedund door te knippen vanaf de binnenkant. Het haarvolume wordt verminderd en de haarpunten worden op verschillende lengte geknipt om een natuurlijke effect te verkrijgen. Aanbevolen haarlengte voor dit opzetstuk: 30 mm­70 mm (een haarlengte van minder dan 30 mm kan in sommige gevallen te kort zijn. De werkelijke haarlengte zal iets langer zijn dan de ingestelde hoogte. Wanneer u geen opzetstuk gebruikt, wordt het haar op een lengte van 1 mm of minder geknipt. U kunt het apparaat ook gebruiken wanneer het batterijvermogen laag is door de wisselstroomadapter aan te sluiten op de tondeuse op dezelfde manieralsvoorhetopladenendeschakelaarop"1"tezetten. Let op dat de batterij niet volledig wordt ontladen met de schakelaar op "1". Het symbool betekent dat het handgedeelte onder de kraan mag worden gewassen. Er mag worden aangenomen dat het blad ongeveer 2 jaar meegaat wanneer de tondeuse tweemaal per maand gedurende telkens 20 minuten wordt gebruikt. Als de knipprestaties afnemen ondanks een degelijk onderhoud, moet het blad worden vervangen. Als de batterijen driemaal per maand worden opgeladen, zullen ze ongeveer vier jaar meegaan. [. . . ] Haal de tondeuse uit het stopcontact wanneer u de batterij verwijdert. Let op dat de plus- en de minpool van de batterij niet worden kortgesloten na het verwijderen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC ER-5209

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC ER-5209 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag