Gebruiksaanwijzing PANASONIC ER-412

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC ER-412. Wij hopen dat dit PANASONIC ER-412 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC ER-412 te teleladen.


PANASONIC ER-412 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (693 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC ER-412 (106 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC ER-412

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 2) Draai het deksel van het accuvak rechtsom, breng de lijn a in het verlengde van b en trek eraan om het deksel te verwijderen. [. . . ] Om het buitenblad weer in het frame te plaatsen, plaatst u lijn c tegenover d en draait u het frame linksom totdat dit vastklikt. Steek het apparaat nooit verder dan de smalle punt van het buitenblad in uw neusgat of ooropening. Gebruik het apparaat nooit als het frame van het buitenblad of één van de bladen beschadigd of vervormd is. Deze tondeuse is uitsluitend ontworpen voor het knippen van neus- en oorharen. [. . . ] Probeer de tondeuse nooit zelf te repareren, uit elkaar te halen of er aanpassingen in aan te brengen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC ER-412

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC ER-412 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag