Gebruiksaanwijzing PANASONIC ER-221

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC ER-221. Wij hopen dat dit PANASONIC ER-221 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC ER-221 te teleladen.


PANASONIC ER-221 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (820 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC ER-221

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 3) H Beweegbaar blad I Stationair blad J Reinigingshendel Druk op deze hendel als u resten haar wilt verwijderen die tussen het stationaire en het beweegbare blad geklemd zijn. N Adapter Hiermee kunt u de tondeuse op het lichtnet aansluiten om deze op te laden of om ermee te werken. [. . . ] WAARSCHUWING: Koppel de tondeuse los van de netspanning voordat u deze met water schoonmaakt. Druk hiertoe op de reinigingshendel om het beweegbare blad op te heffen, borstel vervolgens geknipte haren tussen de bladen weg. Breng enkele druppels olie aan op de punten die door de pijlen worden aangegeven. De batterij weggestroomd, waardoor de levensduur ervan wordt bekort. Daarom wordt aanbevolen de tondeuse minstens 1 keer per 6 maanden op te laden, ook als u de tondeuse niet regelmatig gebruikt. Zorg ervoor, dat de batterij op een speciaal daarvoor aangewezen verzamelpunt wordt ingeleverd, indien dit in uw land aanwezig is. Het verwijderen van de ingebouwde oplaadbare batterij voordat de tondeuse wordt weggeworpen Het is niet de bedoeling dat de batterij in deze tondeuse door de gebruiker zelf kan worden vervangen. de batterij kan echter bij een geautoriseerd onderhoudscentrum worden vervangen. De onderstaande procedure dient alleen voor het verwijderen van de oplaadbare batterij voor afvalverwerking. Zorg er altijd voor dat de batterij uit de tondeuse is verwijderd voordat u deze bij het afval plaatst. Haal de adapter uit het stopcontact en verwijder het netsnoer uit de tondeuse. Bijvoorbeeld, indien u het apparaat om de drie dagen 10 minuten gebruikt, bedraagt de levensduur ongeveer 3 jaar. [. . . ] Laat de adapter niet bij water in de buurt komen en raak deze alleen aan met droge handen. Sla de adapter alleen op in een droog gebied waar hij niet kan beschadigen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC ER-221

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC ER-221 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag