Gebruiksaanwijzing PANASONIC ER-220

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC ER-220. Wij hopen dat dit PANASONIC ER-220 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC ER-220 te teleladen.


PANASONIC ER-220 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (806 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC ER-220

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 0") prima di cambiare l'altezza di taglio o prima di rimuovere il pettine. Met deze baard- en haartondeuse kunt u snorren, baarden en haar knippen en verzorgen. U kunt via het netsnoer of via de eigen oplaadbare batterij met de tondeuse werken. [. . . ] Als de tondeuse na aansluiten niet werkt, zet u de schakelaar gedurende 1 minuut op "0· U knipt het haar op de juiste lengte, als u de trimmer tegen de richting van het haar in beweegt. Knippen rond de oren Knip het haar een beetje en haal de tondeuse geleidelijk van het haar af (zie afb. Opladen en draadloos knippen Indien u de baard- en haartondeuse voor het eerst oplaadt of als deze langer dan 6 maanden niet in gebruik is geweest, laad deze dan voor gebruik gedurende minimaal 16 uur op om de batterij te activeren. Sluit het netsnoer aan op de baarden haar tondeuse en steek de adapter in een stopcontact. Het oplaadlampje gaat rood branden en blijft branden totdat de adapter Plaats het hoekige gedeelte van de kam tegen de huid en knip de baard door de tondeuse in alle richtingen te bewegen. 5) Krullend gezichtshaar wordt mogelijk niet volledig door het kaminzetstuk geknipt. In dit geval verwijdert u het kaminzetstuk en gebruikt u een conventionele kam om het resterende niet afgeknipte haar naar voren te trekken. Plaats het hoekige gedeelte tegen de Houd de behuizing van de tondeuse met het Panasonic-merkteken naar Breng enkele druppels olie aan op de punten die door de pijlen worden aangegeven. Maanden op te laden, ook als u de tondeuse niet regelmatig gebruikt. Zorg ervoor, dat de batterij op een speciaal daarvoor aangewezen verzamelpunt wordt ingeleverd, indien dit in uw land aanwezig is. Het verwijderen van de ingebouwde oplaadbare batterij voordat de tondeuse wordt weggeworpen Het is niet de bedoeling dat de batterij in deze tondeuse door de gebruiker zelf kan worden vervangen. de batterij kan echter bij een geautoriseerd onderhoudscentrum worden vervangen. De onderstaande procedure dient alleen voor het verwijderen van de oplaadbare batterij voor afvalverwerking. Zorg er altijd voor dat de batterij uit de tondeuse is verwijderd voordat u deze bij het afval plaatst. [. . . ] Gebruik evenmin reinigingsmiddelen voor toiletten, badkamers of keukenapparatuur. Maak de behuizing niet los aangezien dit de waterdichte constructie kan verstoren. Maak de tondeuse niet met water schoon terwijl deze nog op de netspanning is aangesloten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC ER-220

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC ER-220 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag