Gebruiksaanwijzing PANASONIC ER-217

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC ER-217. Wij hopen dat dit PANASONIC ER-217 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC ER-217 te teleladen.


PANASONIC ER-217 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5128 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC ER-217

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 7) L Vergrendeltoets uitdunplaatje Indrukken en vasthouden terwijl u het uitdunplaatje naar beneden schuift om het in de oorspronkelijke stand te brengen. M Adapter Hiermee kunt u de tondeuse op het lichtnet aansluiten om deze op te laden of om ermee te werken. N Olie Smeer de ruimte tussen het stationaire en het beweegbare blad in na gebruik met 2 of 3 druppels olie. [. . . ] Breng enkele druppels olie aan op de punten die door de pijlen worden aangegeven. Het apparaat om de drie dagen 10 minuten gebruikt, bedraagt de levensduur ongeveer 3 jaar. Indien de effectiviteit van het knippen ondanks correct onderhoud duidelijk vermindert, zijn de bladen aan het einde van hun levensduur en dienen ze te worden vervangen. Als de batterij 3 keer per maand wordt opgeladen, zal de levensduur ongeveer 6 jaar bedragen. Als de tondeuse langer dan 6 maanden blijft liggen zonder te worden opgeladen, is de lading van de batterij weggestroomd, waardoor de levensduur ervan wordt bekort. Daarom wordt aanbevolen de tondeuse minstens 1 keer per 6 maanden op te laden, ook als u de tondeuse niet regelmatig gebruikt. Dit symbool geeft aan dat het onderdeel dat in de hand wordt gehouden, onder water mag worden gereinigd. Houd de behuizing van de tondeuse met het Panasonic-merkteken naar boven, plaats de duim tegen de bladen, en duw deze van de behuizing. Spoel eventuele haren die aan het blad blijven plakken met stromend water af. Spoel eventuele haren die zich in de tondeuse bevinden met stromend water uit. Schud de tondeuse 4-5 maal voorzichtig, veeg eventuele waterdruppels van de tondeuse en het blad, en plaats de tondeuse Deze tondeuse is voorzien van een nikkel-metaal-hydride batterij. Zorg ervoor, dat de batterij op een speciaal daarvoor aangewezen verzamelpunt wordt ingeleverd, indien dit in uw land aanwezig is. U knipt het haar op de juiste lengte, als u de trimmer tegen de richting van het haar in beweegt. Knippen rond de oren Knip het haar een beetje en haal de tondeuse geleidelijk van het haar af (zie afb. Het verwijderen van de ingebouwde oplaadbare batterij voordat de tondeuse wordt weggeworpen Het is niet de bedoeling dat de batterij in deze tondeuse door de gebruiker zelf kan worden vervangen. de batterij kan echter bij een geautoriseerd onderhoudscentrum worden vervangen. [. . . ] In Nederland kunt u uw producten bij uw winkelier inleveren bij de aanschaf van een vergelijkbaar nieuw product. Wanneer u dit product op de juiste manier als afval inlevert, spaart u waardevolle hulpbronnen en voorkomt u potentiele negatieve gevolgen voor de volksgezondheid en het milieu, die anders kunnen ontstaan door een onjuiste verwerking van afval. Neem contact op met uw gemeente voor meer informatie over het dichtstbijzijnde inzamelingspunt of raadpleeg www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC ER-217

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC ER-217 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag