Gebruiksaanwijzing PANASONIC ER-207

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC ER-207. Wij hopen dat dit PANASONIC ER-207 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC ER-207 te teleladen.


PANASONIC ER-207 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (423 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC ER-207

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bartschneiden Drücken Sie die schräge Seite des Kammes an die Haut, und bewegen Sie den Kamm in alle Richtungen, um den Bart gleichmäßig zu schneiden. Drücken Sie die schräge Seite an die Haut, um Deze Baard-/Hoofdhaartondeuse is bestemd voor het bijknippen en verzorgen van snorren, baarden en hoofdhaar. [. . . ] Verwijder in dit geval het kamstuk en gebruik een gewone kam om bij de resterende ongeknipte haartjes te kunnen komen. Houd de tondeuse vast met het Panasonic-merk aan de bovenkant, zet uw duim op de sheerbladen en druk ze van het apparaat af. Druk de reinigingshendel naar beneden om het beweegbare scheerblad omhoog te halen en borstel tussen de scheerbladen. Levensduur scheerbladen De levensduur van de scheerbladen hangt samen met de mate waarin u het apparaat gebruikt. Gebruikt u het bijvoorbeeld om de 3 dagen gedurende 10 minuten, dan zullen de scheerbladen ongeveer 3 jaar meegaan. Als u merkt dat de scheerbladen aanzienlijk minder scherp zijn geworden, ook al heeft u ze goed onderhouden, dan dient u ze te vervangen. Het nummer van het vervangingsonderdeel is WER9601Y Levensduur batterij De levensduur van de oplaadbare batterij hangt samen met de mate waarin u hem gebruikt. Als de batterij 3 keer per maand wordt opgeladen, zal hij ongeveer 6 jaar meegaan. Als de batterij gedurende langer dan 6 maanden niet wordt opgeladen, kan hij zijn lading verliezen waardoor de levensduur kan afnemen. Daarom is het raadzaam om het apparaat ten minste eenmaal per 6 maanden op te laden, ook wanneer u het niet regelmatig gebruikt Voor bescherming van het milieu en het recyclen van materialen Deze trimmer bevat een nikkelmetaal hydride batterij. [. . . ] Gebruik alleen het electrische snoer en de adapter die speciaal voor dit model zijn gemaakt. Wanneer deze leeg zijn, moet u ze niet weggooien maar inleveren als KCA. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC ER-207

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC ER-207 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag