Gebruiksaanwijzing PANASONIC DVD-S53

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC DVD-S53. Wij hopen dat dit PANASONIC DVD-S53 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC DVD-S53 te teleladen.


PANASONIC DVD-S53 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1190 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC DVD-S53 (4675 ko)
   PANASONIC DVD-S53 (4962 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC DVD-S53

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 2 Schijven die op DVD-recorders of DVD-videocamera's zijn opgenomen in het DVD-Video-formaat. 3 Opgenomen in een formaat dat anders is dan DVD-Video; sommige functies kunnen daarom niet worden gebruikt. 6 Een proces dat het mogelijk maakt de schijf af te spelen op een compatibel apparaat. [. . . ] Opmerking over het gebruik van een DualDisc De digitale audio-inhoud van een DualDisc voldoet niet aan de technische specificaties van het Compact Disc Digital Audio (CD-DA)-formaat en kan daarom wellicht niet worden afgespeeld. Lees aandachtig de bijgeleverde instructies voordat u een chemisch behandelde doek gebruikt. Het reinigen van de lens is doorgaans niet nodig, hoewel dit afhankelijk kan zijn van de gebruiksomgeving. Gebruik geen in de handel verkrijgbare lensreinigingsproducten omdat dergelijke producten defecten kunnen veroorzaken. Veeg de schijf schoon met een vochtige doek en wrijf vervolgens de schijf droog. VIERA Link "HDAVI Control" is een handige functie waarmee op basis van VIERA Link "HDAVI Control" op dit apparaat en een Panasonic-televisie (VIERA) of Panasonic-ontvanger bedieningshandelingen gekoppeld kunnen plaatsvinden. U kunt deze functie gebruiken door de apparatuur te verbinden met de HDMIkabel. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de aangesloten apparatuur voor bijzonderheden over deze functie. VIERA Link "HDAVI Control" is gebaseerd op de besturingsfuncties van HDMI, een industriestandaard bekend als HDMI CEC (Consumer Electronics Control) en is een unieke functie die we hebben ontwikkeld en toegevoegd. Als zodanig kan de werking ervan met apparatuur van andere fabrikanten die HDMI CEC ondersteunen, niet worden gegarandeerd. Sluit via een HDMI-kabel de overige apparatuur aan die compatibel is met VIERA Link "HDAVI Control". (U kunt geen gebruik maken van kabels die niet voldoen aan de HDMI-specificaties. Zet alle apparatuur aan die compatibel is met VIERA Link "HDAVI Control", zet de televisie uit en weer aan en selecteer op de aangesloten televisie het ingangskanaal van dit apparaat, zodat de functie VIERA Link "HDAVI Control" goed werkt. Herhaal deze procedure ook wanneer de aansluiting of instellingen zijn gewijzigd. [. . . ] Alle aangesloten apparatuur die compatibel is met VIERA Link "HDAVI Control", inclusief dit apparaat, wordt automatisch uitgezet als u de televisie uitzet. Zelfs wanneer de schermmenu's op de televisie worden weergegeven, wordt het apparaat automatisch uitgezet. Alleen dit apparaat wordt uitgeschakeld als u de aan/uit-knop van het apparaat of de afstandsbediening indrukt om het apparaat uit te schakelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC DVD-S53

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC DVD-S53 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag