Gebruiksaanwijzing PANASONIC DVD-LS55EG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC DVD-LS55EG. Wij hopen dat dit PANASONIC DVD-LS55EG handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC DVD-LS55EG te teleladen.


PANASONIC DVD-LS55EG : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (19965 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC DVD-LS55EG (10872 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC DVD-LS55EG

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Let op dat het netsnoer niet wordt gekneld, vooral niet bij de stekker, het stopcontact of op de plaats waar het netsnoer uit het apparaat komt. 10) Gebruik uitsluitend de hulpstukken/ accessoires die door de fabrikant zijn gespecificeerd. 11) Gebruik uitsluitend het wagentje, de standaard, het statief, de steun of het tafeltje die door de fabrikant zijn gespecificeerd of bij het apparaat worden verkocht. [. . . ] Het volgende mag u niet doen; Ontvlambare insecticiden in de buurt van het apparaat spuiten. Gebruik het apparaat niet op de volgende plaatsen; Plaatsen waar de temperatuur lager is dan 5 °C of hoger dan 35 °C. (Bij gebruik op dergelijke plaatsen kan de beveiligingsschakeling in werking treden zodat het apparaat niet meer kan worden bediend. Voorzorgsmaatregelen voor het luisteren met de hoofdtelefoon of oortelefoon Luister niet door de hoofdtelefoon of oortelefoon met een hoog volume. langdurig , ononderbroken luisteren wordt door gehoorexperts afgeraden. Zet het volume lager of stop een tijdje met luisteren, indien u "bijgeluiden" gaat horen. Gebruik de hoofdtelefoon niet onder het besturen van een gemotoriseerd voertuig. Dit kan gevaar opleveren voor u en het overige verkeer en het is bovendien in veel plaatsen verboden. Neem de grootst mogelijke voorzichtigheid in acht of schakel het apparaat uit in potentieel gevaarlijke situaties. Zelfs als uw hoofdtelefoon of oortelefoon een open-type is, speciaal ontworpen om ook de geluiden in uw omgeving te kunnen horen, dient u het volume niet zo hoog in te stellen dat u niets meer hoort van wat er om u heen gebeurt. Wanneer deze NL leeg zijn, moet u ze niet weggooien maar inleveren als KCA. De aanwijzingen in deze gebruiksaanwijzing betreffen hoofdzakelijk bedieningen op het hoofdapparaat, maar u kunt dezelfde bedieningen ook uitvoeren met de overeenkomstige toetsen op de afstandsbediening. De afbeeldingen in deze gebruiksaanwijzing tonen het model DVD-LS50, tenzij anders vermeld. Het meegeleverde netsnoer en de netspanningsadapter zijn uitsluitend bestemd voor gebruik met dit apparaat. [. . . ] Gebruik [3 4] om "Menu Language" te kiezen, en druk op [ENTER]. " knippert, om de weergave te starten vanaf de positie waar deze het laatst werd gestopt. [DVD-V] Druk op [1, ON] terwijl het bericht op het display wordt getoond, om een overzicht van de voorafgaande hoofdstukken te bekijken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC DVD-LS55EG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC DVD-LS55EG zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag