Gebruiksaanwijzing PANASONIC DMC-TZ101EG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC DMC-TZ101EG. Wij hopen dat dit PANASONIC DMC-TZ101EG handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC DMC-TZ101EG te teleladen.


PANASONIC DMC-TZ101EG : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (11592 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC DMC-TZ101EG

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 4 5 Drücken Sie die Videotaste (oder die Auslösetaste), um die Aufnahme zu starten Drücken Sie die Videotaste (oder die Auslösetaste), um die Aufnahme anzuhalten ●●Ton wird nicht aufgenommen. [. . . ] Die Spitzenlicht-Bereiche werden abgedunkelt, die Schattenbereiche aufgehellt. €] (Mehrfeld-Messung) einstellen, passt die Kamera die Belichtung dem gesperrten Motiv an. Berühren Sie die Stellen, die als AF-Bereiche festgelegt werden sollen. [OFF] — ••Drücken Sie die Auslösetaste halb herunter, um die Fokussierposition zu bestimmen. ] im [Wiedergabe]-Menü verwenden, um die gesendeten Ortsinformationen auf die Bilder zu schreiben. Besuchen Sie die nachstehend aufgeführte Website, um die Software herunterzuladen/ zu installieren. 1 / 8 / 7) Besuchen Sie die nachstehend aufgeführte Website, um die Software herunterzuladen/ zu installieren. [Lesefehler] / [Schreibfehler] [Bitte die Karte prüfen] •• Überprüfen Sie, ob die Karte korrekt eingesetzt wurde (→35, 36). [. . . ] [Lesefehler] / [Schreibfehler] [Bitte die Karte prüfen] •• Überprüfen Sie, ob die Karte korrekt eingesetzt wurde (→35, 36). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC DMC-TZ101EG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC DMC-TZ101EG zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag