Gebruiksaanwijzing PANASONIC DMC-GX80EG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC DMC-GX80EG. Wij hopen dat dit PANASONIC DMC-GX80EG handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC DMC-GX80EG te teleladen.


PANASONIC DMC-GX80EG : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1345 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC DMC-GX80EG

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ς Approximatieve sluitertijd voor buitenopnames onder goede weersomstandigheden. Snelgids voor 4K-Foto Gebruik van de 4K Photo-functie om de beste opname van het onderwerp te maken ([4K-burst] / [4K-burst (S/S)] / [4K-voorburst]) U kunt het gewenste moment kiezen uit een burst-opname van foto's die gemaakt zijn met 30 frames/seconde en dat moment bewaren als een foto met (ongev. Markers toevoegen om foto's te selecteren en te bewaren (alleen [4K-burst (S/S)]) U kunt markers toevoegen als u tijdens de opname op [Fn1] drukt. [. . . ] De opname start ongeveer 0, 5 seconde nadat de knop volledig ingedrukt werd. ς Als u Auto Focus gebruikt, zal [Continu AF] werken tijdens de opname. ρOp drukken en ingedrukt houden Het opnemen wordt uitgevoerd  U kunt het continu terugspoelen starten door op  te drukken. ς U kunt tijdens het continu afspelen het snel terug/vooruit spoelen starten door op / te drukken. Fn3 Fn1 Druk op cursorknop  om te pauzeren bij de scène die u als foto wilt bewaren. ς U kunt dezelfde handeling ook uitvoeren door [  De foto wordt in JPEG-formaat bewaard. Planten, dieren, kinderen) De burst-opname start als op de sluiterknop gedrukt wordt en stopt wanneer er opnieuw opgedrukt wordt. ρ  Bewaren van een foto door na de opname een brandpunt te selecteren ([Post Focus]) De camera kan de burst-opname met dezelfde beeldkwaliteit opnemen als de 4K-foto-opname, terwijl het brandpunt automatisch naar verschillende zones verplaatst wordt. ς Als u Auto Focus gebruikt, zal [Continu AF] tijdens de opname werken. ς Lengte van continue opname: Tot 29 minuten en 59 seconden  Start (Eerste) Stop (Tweede) Het opnemen wordt uitgevoerd 1 Opnames maken met [Post Focus] 1 Druk op [ ]. 2 Druk op de cursorknoppen / om [ON] te 2 Selecteren van het gewenste scherpstelgebied en bewaren van de foto 1 Selecteer een beeld met de 2 Selecteer en raak een 3 Raak [ [ ]-icoon op het afspeelscherm en druk op de cursorknoppen . Fn1 [4K-voorburst] Om opnames te maken zodra zich een fotomoment voordoet (bijv. Het moment dat met een bal gegooid wordt) De burst-opname wordt gedurende ongeveer 1 seconde uitgevoerd voor en na het moment waarin op de sluiterknop gedrukt wordt. ρ   3 Bepaal de compositie en druk de sluiterknop 4 selecteren en druk vervolgens op [MENU/SET]. [. . . ] ς Als [ ] ([4K-voorburst]) ingesteld is, raakt de batterij sneller leeg en stijgt de temperatuur van de camera. De helderder delen van frames op elkaar plaatsen en ze tot één foto combineren ([Lichtcompositie]) Selecteer meervoudige frames uit de 4K-burst-bestanden, die op genomen zijn met de 4K Photo-modus, die u wenst te combineren. Delen van het beeld die helderder zijn dan het vorige frame zullen over het vorige frame heen geplaatst worden om de frames tot één foto te combineren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC DMC-GX80EG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC DMC-GX80EG zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag