Gebruiksaanwijzing PANASONIC DMC-FZ2000EG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC DMC-FZ2000EG. Wij hopen dat dit PANASONIC DMC-FZ2000EG handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC DMC-FZ2000EG te teleladen.


PANASONIC DMC-FZ2000EG : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1441 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC DMC-FZ2000EG

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Instellen van Loop-recording (alleen [4K-burst (S/S)]) De camera voert de opname uit terwijl het de gegevens van het voorafgaande gedeelte wist zodat u kunt doorgaan met opnemen terwijl u op een fotomoment wacht, zonder de kaart te hoeven vervangen. ς Wanneer u de opname eenmaal start, zal het 4K-burst-bestand opgenomen worden en om de ongeveer 2 minuten gesplitst worden. [. . . ] De opname start ongeveer 0, 5 seconde nadat de knop volledig ingedrukt werd. ς Als u Auto Focus gebruikt, zal [Continu AF] werken tijdens de opname. ρ Op drukken en ingedrukt houden Het opnemen wordt uitgevoerd 1 Opnames maken met de Post Focusfunctie  Wij adviseren dat u een statief gebruikt tijdens het opnemen van beelden die 2 Selecteren van het gewenste scherpstelgebied en bewaren van de foto 1 Druk op [ ]. 2 Selecteer een beeld met de 3 [4K-burst (S/S)] Voor het vastleggen van onvoorspelbare fotomomenten (bijv. Planten, dieren, kinderen) De burst-opname start als op de sluiterknop gedrukt wordt en stopt wanneer er opnieuw opgedrukt wordt. ς Als u Auto Focus gebruikt, zal [Continu AF] tijdens de opname werken. ς Als een scherp gesteld beeld niet beschikbaar is voor het geselecteerde gebied zal een rood kader weergegeven worden. Fn4 4 Raak [ ] aan om het beeld te Start (Eerste) Stop (Tweede) Het opnemen wordt uitgevoerd bewaren. Markers toevoegen om foto's te selecteren en te bewaren U kunt markers toevoegen als u tijdens de opname op [Fn5] drukt. U kunt naar de posities springen waar u markers op het diascherm of op het 4K-burst afspeelscherm toegevoegd had. Het moment dat met een bal gegooid wordt) De burst-opname wordt gedurende ongeveer 1 seconde uitgevoerd voor en na het moment waarin op de sluiterknop gedrukt wordt. 3 Focus Stacking gebruiken en een beeld bewaren U kunt ook meerdere beelden met verschillende scherpstelgebieden samenvoegen om het focusbereik te verbreden. [. . . ] ς Als [ ] ([4K-voorburst]) ingesteld is, raakt de batterij sneller leeg en stijgt de temperatuur van de camera. 4 Raak [ ] aan om de beelden samen te voegen en het resulterende beeld te bewaren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC DMC-FZ2000EG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC DMC-FZ2000EG zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag