Gebruiksaanwijzing PANASONIC DMC-FZ72 EFK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC DMC-FZ72 EFK. Wij hopen dat dit PANASONIC DMC-FZ72 EFK handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC DMC-FZ72 EFK te teleladen.


PANASONIC DMC-FZ72 EFK : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6702 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC DMC-FZ72 EFK (6625 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC DMC-FZ72 EFK

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Drücken Sie die [AF/AE LOCK (Fn1)]-Taste, um die Fokussierung zu sperren. [. . . ] €•Um die Videoaufnahme zu beenden, drücken Sie die Videotaste erneut. Drücken Sie die [AF/AE LOCK (Fn1)]-Taste, um die Fokussierung und/oder Belichtung zu sperren. Drücken Sie die Tasten, um sofort auf die zugeordneten Funktionen zuzugreifen. €•Sie können auch die hintere Skala drücken, um die Einstellung abzuschließen. Um die Aufnahme zu beenden, drücken Sie die Auslösetaste erneut vollständig herunter. (→57) [AF-Hilfslicht] In einer dunklen Umgebung beleuchtet die AF-Hilfslampe das Motiv, um die Fokussierung zu erleichtern. [. . . ] † Drücken Sie die [LVF]-Taste, um auf die LCD-Monitoranzeige umzuschalten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC DMC-FZ72 EFK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC DMC-FZ72 EFK zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag