Gebruiksaanwijzing PANASONIC DC-TZ93EP

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC DC-TZ93EP. Wij hopen dat dit PANASONIC DC-TZ93EP handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC DC-TZ93EP te teleladen.


PANASONIC DC-TZ93EP : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (10004 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC DC-TZ93EP (9765 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC DC-TZ93EP

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 3 4 Drücken Sie die Videotaste (oder die Auslösetaste), um die Aufnahme zu starten Drücken Sie die Videotaste (oder die Auslösetaste), um die Aufnahme anzuhalten ●●Beim Aufnehmen wird der Bildwinkel schmaler als gewöhnlich. [. . . ] 5 Drücken Sie die Videotaste (oder die Auslösetaste), um die Aufnahme zu starten. Um die Aufnahme vorzeitig zu beenden, drücken Sie erneut die Videotaste (oder die Auslösetaste). ] Setzt die [Wi-Fi]-Einstellungen auf die Standardeinstellungen zurück. Wählen Sie die Kamera-Menüposten, um die Wi-FiVerbindung zu beenden. ]-Menü verwenden, um die gesendeten Ortsinformationen auf die Bilder zu schreiben. Besuchen Sie die nachstehend aufgeführte Website, um die Software herunterzuladen/ zu installieren. [. . . ] €• Wenn die Akkuladezustands-Anzeige rot blinkt, startet die Verbindung mit anderen Geräten u. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC DC-TZ93EP

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC DC-TZ93EP zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag