Gebruiksaanwijzing PANASONIC DC-GX800EG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC DC-GX800EG. Wij hopen dat dit PANASONIC DC-GX800EG handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC DC-GX800EG te teleladen.


PANASONIC DC-GX800EG : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1379 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC DC-GX800EG

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Snelgids voor 4K-Foto Gebruik van de 4K Photo-functie om de beste opname van het onderwerp te maken ([4K-burst] / [4K-burst (S/S)] / [4K-voorburst]) U kunt het gewenste moment kiezen uit een burst-opname van foto's die gemaakt zijn met 30 frames/seconde en dat moment bewaren als een foto met (ongev. ς Approximatieve sluitertijd voor buitenopnames onder goede weersomstandigheden: 1/1000 seconde of sneller. [. . . ] 3 Druk de sluiterknop volledig in om de opname  selecteren en druk vervolgens op [MENU/SET]. ς Als een scherp gesteld beeld niet beschikbaar is voor het geselecteerde gebied zal een rood kader weergegeven worden. ς Als u Auto Focus gebruikt, zal [Continu AF] tijdens de opname werken. ρStart (Eerste) Stop (Tweede) Het opnemen wordt uitgevoerd  Annuleren van [Post Focus]: In stap 2 selecteert u [OFF]. Markers toevoegen om foto's te selecteren en te bewaren U kunt markers toevoegen als u tijdens de opname op [Fn1] drukt. U kunt naar de posities springen waar u markers op het diascherm of op het 4K-burst afspeelscherm toegevoegd had. Het moment dat met een bal gegooid wordt) [4K-voorburst] De burst-opname wordt gedurende ongeveer 1 seconde uitgevoerd voor en na het moment waarin op de sluiterknop gedrukt wordt. ρ   3 Focus Stacking gebruiken en een beeld bewaren U kunt ook meerdere beelden met verschillende scherpstelgebieden samenvoegen om het focusbereik te verbreden. (Focus Stacking) 1 Raak [ ] (Fn1) aan in stap 3 van “Selecteren van het gewenste scherpstelgebied en bewaren van de foto”. [Automatisch samenvoegen] Selecteert automatisch de foto's die geschikt zijn om samengevoegd te worden en voegt ze samen in één enkel beeld. [. . . ] 4 Raak [ ] aan om de beelden samen te voegen en het resulterende beeld te bewaren. ς Als [ ] ([4K-voorburst]) ingesteld is, raakt de batterij sneller leeg en stijgt de temperatuur van de camera. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC DC-GX800EG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC DC-GX800EG zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag