Gebruiksaanwijzing PANASONIC DCGH5EF

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC DCGH5EF. Wij hopen dat dit PANASONIC DCGH5EF handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC DCGH5EF te teleladen.


PANASONIC DCGH5EF : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1401 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC DCGH5EF

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Met 4K-Foto kunt u met hoge snelheid een burst van foto's opnemen met 60 frames/seconde en de gewenste foto's opslaan; elke foto bestaat uit (ongev. ς Wanneer u de opname eenmaal start, zal het 6K/4K-burst-bestand opgenomen worden en om de ongeveer 2 minuten gesplitst worden. Ongeveer de laatste 10 minuten (tot ongeveer 12 minuten) zullen opgeslagen worden. [. . . ] 4 Versleep de schuifbalk om een grove selectie van scènes te maken. 5 Versleep de frames om het frame te selecteren dat u als foto wilt bewaren. Druk op de cursorknoppen / om de fotoresolutie en de burstsnelheid te selecteren en druk op [MENU/SET]. Shutter) Raak op het bevestigingsscherm voor het opslaan in stap 6 [Vermind. De ruis verlagen die door hoge gevoeligheid veroorzaakt wordt ([6K/4K-FOTO ruisreductie])  [Afspelen]  [6K/4K-FOTO ruisreductie]  [AUTO] Wanneer u foto's opslaat, verminder dan de ruis die geproduceerd wordt tijdens opnames met een hoge ISO-gevoeligheid. mENU [6K/4K-burst] Voor het vastleggen van de beste opname van een snel bewegend onderwerp (bijv. Sport, vliegtuigen, treinen) De burst-opname wordt uitgevoerd terwijl op de sluiterknop gedrukt wordt en deze ingedrukt gehouden blijft. ρ Het brandpunt na de opname controleren (Post Focus/Focus Stacking)  De camera kan de burst-opname met dezelfde beeldkwaliteit opnemen als de 6K/4K-foto-opname, terwijl het brandpunt automatisch naar verschillende zones verplaatst wordt. ς In de situaties waarin u het brandpunt en de belichting wilt vergrendelen, zoals wanneer het onderwerp zich niet in het midden bevindt, gebruikt u [AF/AE LOCK]. ρOngeveer 1 seconde Het opnemen wordt uitgevoerd 1 Raak [ ] (Fn1) aan in stap 3 van “Selecteren van het gewenste scherpstelgebied en bewaren van de foto”. [Automatisch samenvoegen] Selecteert automatisch de foto's die geschikt zijn om samengevoegd te worden en voegt ze samen in één enkel beeld. [Bereik samenvoegen] Voegt beelden met een gespecificeerd focusgebied samen in een enkel beeld. Fn2 Fn2  Gebruik een kaart met UHS-snelheidsklasse 3 om 6K/4K-foto's te maken. ς Als u Auto Focus gebruikt, zal [Continu AF] tijdens de opname werken. ς U kunt de wazigheid van het onderwerp verlagen door een snellere sluitertijd in te stellen. Approximatieve sluitertijd voor buitenopnames onder goede weersomstandigheden: 1/1000 seconde of sneller. [. . . ] Approximatieve sluitertijd voor buitenopnames onder goede weersomstandigheden: 1/1000 seconde of sneller. ς Het 6K/4K-burstbestand zal opgeslagen worden met [Opname-indeling] ingesteld op [MP4]. ς Een 6K/4K-burst-bestand zal in de volgende gevallen in afzonderlijke bestanden opgenomen en afgespeeld worden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC DCGH5EF

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC DCGH5EF zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag