Gebruiksaanwijzing PANASONIC CZ-RD514C

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC CZ-RD514C. Wij hopen dat dit PANASONIC CZ-RD514C handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC CZ-RD514C te teleladen.


PANASONIC CZ-RD514C : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (632 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC CZ-RD514C (5927 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC CZ-RD514C

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 3 OFF / ON e f g 1 4 SELECT FAN SPEED MODE DE BEDRIJFSMODUS KIEZEN TIMER/CLOCK MODE UP 3 TEMP OFF/ON DOWN SET AIR SWING 2 5 CLOCK CANCEL RESET CHECK AC RC c b 6 7 10 9 8 AUTO MODUS - Voor uw gemak · Eenheid selecteert werkmodus tijdens opstarten volgens de instelling van de temperatuur en de temperatuur van de ruimte. VERWARMINGSMODUS - Genieten van warme lucht · Het apparaat heeft enige tijd nodig om op te warmen. [. . . ] Druk gedurende vijf seconden op CHECK om op te houden met controleren. Schakel de eenheid uit en deel de foutcode mee aan de geautoriseerde leverancier. 2. 6 DAG TIJDSCHAKELING INSTELLING · Om het apparaat op de geprogrammeerde tijd IN of UIT te schakelen. 1 · Druk eenmaal in om het beeldscherm TIMER/CLOCK te veranderen van klok (CLOCK) MODE UP SELECT naar tijdschakeling (TIMER). OFF/ON DOWN SET · Druk meer dan 4 seconden, om de weergave te wisselen van Dagelijkse CLOCK CANCEL Timer naar Wekelijkse Timer of omgekeerd. 3 Stel de tijd in 2 Stel de timer in 4 Bevestig op ON of OFF · Om the ON of OFF-timer te annuleren moet u op drukken. · De timerwerking baseert op de klok, zoals deze op de afstandsbediening ingesteld is en wordt dagelijks herhaald, zodra ingesteld. · De timer, die het dichtst bij de actuele tijd ingesteld is, wordt het eerst geactiveerd. · Indien de timer handmatig geannuleerd wordt of na een stroomuitval, kunt u de vorige programmering herstellen, door op SET te drukken. WEEK TIJDSCHAKELING (TIMER) INSTELLING · De dagelijkse en wekelijkse timer konden niet tegelijkertijd ingesteld worden. · Helpt u energie te sparen, door de mogelijkheid, per dag t/m 6 programma's in te stellen. Druk op Timer gedurende 4 seconden, om de weergave naar de wekelijkse timer te wisselen. MODE CANCEL BEDIENINGSDETAILS De timer-instelling zal alleen op de bedrade afstandsbediening worden weergegeven maar niet op de TIMER-indicator van de binnenunit. [. . . ] · Hetzelfde timerprogramma kan niet op dezelfde dag ingesteld worden. · Indien, tijdens het instellen van de timer, gedurende 30 seconden op gee toets gedrukt wordt gedrukt, of indien op de toets wordt gedrukt, wordt de instelling van dat moment bevestigd en de timerinstelling wordt beëindigd. SET OPMERKING · Als de bedrade afstandsbediening geïnstalleerd is, kan instelling werking ECONAVI, AUTO COMFORT, MILD DRY van draadloze afstandsbediening uitgeschakeld zijn. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC CZ-RD514C

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC CZ-RD514C zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag