Gebruiksaanwijzing PANASONIC CZ64ESMC3

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC CZ64ESMC3. Wij hopen dat dit PANASONIC CZ64ESMC3 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC CZ64ESMC3 te teleladen.


PANASONIC CZ64ESMC3 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1150 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC CZ64ESMC3

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lees ook de gebruikershandleiding die met de airconditioner wordt meegeleverd. WAARSCHUWING Dit symbool wijst naar een gevaar of onveilige praktijk die tot een ernstig letsel of de dood kan leiden. [. . . ] Energiebesparing) in het menu te hebben gedrukt / • Na op de Menu-toets en Timer-toets te hebben gedrukt / • Na alle toetsen te hebben ingedrukt ПРИМІТКА  Якщо було встановлено пароль, при виконанні будь-яких з NEDERLANDS Scherm Basisbedieningsscherm 1 Werking/instellingsdoel 2 Wisselen scherm Wisselt [Oper] (werking), [ [Vent/Misc] (ventilatie/andere) 3 4 5 6 ] (verbied R/C) en 7 8 9 Instellingsinformatie pictogram Werkingsmodus In werking Temperatuursinstelling Bedieningshandleiding Klep Ventilatorsnelheid Voorbeeld van de instellingsinformatie pictogrammen (weergegeven op het basisbedieningsscherm en het stand-by-scherm) Het aantal pictogrammen en hun positie kan veranderen in functie van de status van de instelling. ) 4 Bediening via afstandsbediening wordt beperkt door een centraal besturingsapparaat. *1: Kan mogelijk niet worden weergegeven als er te veel pictogrammen worden weergegeven zodat ze buiten het weergavegebied komen. 3 Menuscherm Met het gebruik van de menu’s zijn verschillende instellingen beschikbaar. 4 Instellingsscherm weektimer Stelt het werkingsschema op een dagelijkse basis in. Op drukken na stap 2 in het zone selectiescherm doet het onderstaande scherm weergeven. Druk op ◄ ► om de zone te selecteren, druk op ▲▼ om de group (groep) te selecteren, en druk op . ρDoor het scherm te wisselen door gebruik te maken van de -toets, kunnen de onderstaande instellingen worden uitgevoerd. ) Über Energiesparen • Der Energiesparbetrieb beschränkt die maximale Stromstärke, die maximale Motordrehzahl usw. NEDERLANDS Opmerking • Op drukken na herstel van een stroomuitval, zal de werking doen hervatten met de gegevens van vóór de stroomuitval. [. . . ] € : Schwenken • Drücken Sie ▲▼ während des Schwenkens, um die Klappe in die gewünschte Position zu bringen. € : Zwaaien • Op ▲▼ drukken tijdens het zwaaien doet de klep in de stand van uw voorkeur stoppen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC CZ64ESMC3

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC CZ64ESMC3 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag