Gebruiksaanwijzing PANASONIC CZ256ESMC3

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC CZ256ESMC3. Wij hopen dat dit PANASONIC CZ256ESMC3 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC CZ256ESMC3 te teleladen.


PANASONIC CZ256ESMC3 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (9188 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC CZ256ESMC3

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NEDERLANDS Lees deze gebruikershandleiding aandachtig voordat u het apparaat gebruikt en bewaar ze voor toekomstig gebruik. [. . . ] Neem contact op met de dienst verkoop of klantendienst van de verdeler voor herstelling. Haal In geval van nood de stekker uit het stopcontact of schakel de stroomonderbreker of de middelen waarmee het systeem op het voedingsnetwerk is aangesloten uit. OPGELET Dit apparaat is bedoeld om te worden gebruikt door ervaren of opgeleide gebruikers in werkplaatsen, in de lichte industrie en in landbouwbedrijven, of voor commercieel gebruik door leken. Dit apparaat kan worden gebruikt door kinderen van 8 jaar en ouder en personen met verminderde lichamelijke, zintuiglijke of geestelijke vermogens, of met gebrek aan ervaring en kennis, mits deze onder toezicht worden gehouden of het veilige gebruik van het apparaat hen werd aangeleerd en ze de betrokken gevaren begrijpen. Bewaartijd: 100 dagen (bij normale temperatuur 25 °C met volle accu) * Circa 8 uren zijn nodig om volledig op te laden. Aantal aansluitbare eenheden per koppeling*1 : Binneneenheid - Maximaal 64 eenheden*2 Buiteneenheid - Maximaal 30 eenheden Computeromgeving voor afstandsbediening Browsers: Internet Explorer 11 of nieuwer of Google Chrome Beeldschermresolutie: 1280×1024 (aanbevolen) USB-geheugenapparaten die gebruikt kunnen worden: Standaard type (USB2. [. . . ] H yy Bij het gebruik van alleen deze eenheid: 128 binneneenheden en 60 buiteneenheden yy Bij het aansluiten van een Communicatie Adaptor: 256 binneneenheden en 120 buiteneenheden *2:  et aantal binnenunits omvat ook de interface-adaptor. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC CZ256ESMC3

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC CZ256ESMC3 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag