Gebruiksaanwijzing PANASONIC CU-RE9HKE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC CU-RE9HKE. Wij hopen dat dit PANASONIC CU-RE9HKE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC CU-RE9HKE te teleladen.


PANASONIC CU-RE9HKE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (21027 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC CU-RE9HKE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Indienhetnetsnoerbeschadigdis, dienthet vervangentewordendoordefabrikant, een servicevertegenwoordigervandefabrikantof Lucht een gelijkwaardig gekwalificeerd persoon om inlaat mogelijkgevaartevoorkomen. De draden in deze hoof voedingslijnen zijn gekleurdinovereenstemmingmetdevolgendecode: Informatie voor gebruikers betreffende het verzamelen en verwijderen van oude uitrustingen en lege batterijen Koelingmodus ­ Genieten van koude lucht Droogmodus ­ Drogen van de omgeving · Het is aanbevolen om deze filter elke 6 maanden te reinigen. ⷠVervang de filter elke 10 jaar of vervang elke beschadigde filter. Activeer de verwarmingsmodus voor 2 ~ 3 uur om het apparaatvolledigtedrogen. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC CU-RE9HKE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC CU-RE9HKE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag