Gebruiksaanwijzing PANASONIC CROUSTINA SD-ZP2000WXE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC CROUSTINA SD-ZP2000WXE. Wij hopen dat dit PANASONIC CROUSTINA SD-ZP2000WXE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC CROUSTINA SD-ZP2000WXE te teleladen.


PANASONIC CROUSTINA SD-ZP2000WXE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (62817 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC CROUSTINA SD-ZP2000WXE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Legen Sie die zusätzlichen Zutaten mit der Hand in die Backform, während blinkt. N Brotmischungen mit Trockenhefe â Geben Sie die Mischung in die Backform, fügen Sie dann Wasser hinzu. B ➝ Verringern Sie die zusätzlichen Zutaten um die Hälfte. Indd 20-21 16/7/2018 17:06:43 Dank u wel dat u het Panasonic product heeft aangeschaft. [. . . ] * Voeg geen extra ingrediënten toe nadat de resterende tijd wordt aangegeven. — Voor optimale resultaten mag het deksel niet geopend worden tenzij het menu dit vereist omdat dit de kwaliteit van het brood beinvloedt.  * Voltooi het plaatsen van extra ingrediënten terwijl  om opnieuw te starten. Stopt met knipperen, toont het schermpje de tijd die nu wel of niet is ingedrukt. Wanneer Wit rozijnenbrood 1 tsp 400 g 10 g ¾ tsp 1¾ tsp 280 mL 150 g Droge gist Sterke bloem voor wit brood Zout Water (5 °C ) Mager brood ¾ tsp 300 g 1 tsp 220 mL ongeveer 50 min – 1 u 15 min na stap 7  (pieptoon zal klinken) Zacht rozijnenbrood Droge gist Sterke bloem voor wit brood Boter Suiker Zout Water Rozijnen *1 M ¾ tsp 400 g L 1 tsp 500 g 25 g 1½ tsp 1¼ tsp 350 mL 150 g 15 g 1 tsp 1 tsp 280 mL 120 g W het klaar is (machine geeft 8 keer 8 anneertrektbroodstekker uit het stopcontact. Een pieptoon en End (Einde) knippert), drukt u op de Stop ( knop en u de Verwijder het brood onmiddellijk met droge ovenhandschoenen en laat het afkoelen op een rooster. (6) / (7) 9  ) Verwerkingstijd: 3 u 20 min ongeveer 20 min – 25 min na stap 7  (pieptoon zal klinken) Droge gist Sterke bloem voor wit brood Boter Suiker Zout Water Bacon *2 Menu 3 Wit gevuld Wit brood gevuld Verwerkingstijd: 6 u 5 min ongeveer 1 u – 2 u 35 min na stap 7  (pieptoon zal klinken) 1 tsp 400 g 10 g ¾ tsp 1¾ tsp 280 mL 150 g Droge gist Sterke bloem voor wit brood Zout Water (5 °C ) Rozijnen *1 Menu 7 Mager met rozijnen Verwerkingstijd: 2 u Menu 11 Zacht met rozijnen snel Light (Lichtbruin), Medium  M, L Mager rozijnenbrood (6) Houd het handvat vast met ovenwanten en schud het brood uit het de broodvorm. (7) Als u na stap (6) problemen ervaart, draai de broodvorm dan ondersteboven en tik de vorm op een theedoek totdat het brood eruit komt. NL6) ¾ tsp 300 g 1 tsp 220 mL 100 g ongeveer 20 min – 25 min na stap 7  (pieptoon zal klinken) Zacht rozijnenbrood snel M 1 tsp 400 g 15 g 1 tsp 1 tsp 280 mL 120 g L 1¼ tsp 500 g 25 g 1½ tsp 1¼ tsp 350 mL 150 g Droge gist Sterke bloem voor wit brood Boter Suiker Zout Water Rozijnen *1 Verwerkingstijd: 5 u Menu 4 Volkoren bereik voorinstelling: 5 u – 13 u Droge gist Harde bloem voor volkorenbrood Boter Suiker Zout Water Volkorenbrood Verwerkingstijd: 4 u Light (Lichtbruin),  Medium 1 tsp 400 g 10 g ¾ tsp 1¾ tsp 280 mL Menu 8 Zacht Zacht brood M, L bereik voorinstelling:  4 u – 13 u M ¾ tsp 400 g 15 g 1 tsp 1 tsp 280 mL L 1 tsp 500 g 25 g 1½ tsp 1¼ tsp 350 mL *1 Hak in blokjes van ongeveer 1 cm. —  fkortingen die worden gebruikt in deze instructies, A een volledige naam die als volgt is geschreven: tsp = theelepel; tbsp = eetlepel; ca. Droge gist Sterke bloem voor wit brood Boter Suiker Zout Water NL12 NL13 SD-ZP2000 NL_EU_OI3. indd 12-13 16/7/2018 17:08:59 Bedieningsinstructies en recepten Brioche bakken Menu 12  Brioche Verwerkingstijd: 3 u 40 min Light (Lichtbruin) , Medium Glutenvrij brood bakken Menu 14  Glutenvrij brood Basis Brioche 1 tsp 320 g 50 g 3½ tbsp 1½ tbsp 1¼ tsp 200 g 70 g 1—5 Zie P. NL11 van bereidingen Verwerkingstijd: 1 u 50 min Glutenvrij brood Water Olie Glutenvrij bloem Droge gist 430 mL 1 tbsp 500 g 2 tsp 310 mL 100 g 1 tbsp 2 tbsp 60 g 1¼ tsp 150 g 300 g 2 tsp 2½ tsp Tips voor glutenvrij brood: Droge gist Sterke bloem voor wit brood Boter *1 Suiker Mager melkpoeder Zout 2 eierdooiers (Medium) Meng 1 ei (Medium) Water Boter *2 6 Selecteer menu 12, de kleur van de korst kiezen op de 7 Druk et schermpje -knop om te starten. Open 9  Na ongeveer 45 minuten – 50 bakblik wanneer u de pieptoon hoort. Het deksel en verwijder het ●  laats eerst water en voeg vervolgens andere ingrediënten toe in de bakblik volgens het P recept. ê reng een laag boter (zonder recept) aan in het bakblik en vervang B ● Voeg geen boter of extra ingrediënten toe als op de display de vorm. —  oor extra ingrediënten, zoals rozijnen, voegt u ze toe met de V ô et het terug in het apparaat. S Brioche eenvoudig bakken Werk stappen â – û af binnen de 10 minuten terwijl knippert. de machine zal 10 Tips ● Snij de boter in blokjes van 1 – 2 cm en bewaar ze in de koelkast. — Plaats ze in het begin met de andere ingrediënten en volg  stap 5. En verwijder het brood na 8 pieptonen en als End Glutenvrije chocoladecake Boter *1 Suiker 3 eieren (Groot), geklopt Donkere chocolade, gesmolten Witte rijstbloem Cacaopoeder Bakpoeder 150 g 150 g 180 g 120 g 120 g 30 g 10 g 1—5 Zie P. Vruchtencake Boter Suiker 4 eieren (Medium) Melk Gewone bloem A Bakpoeder Gemengde gedroogde vruchten 200 g 180 g 200 g 30 mL 300 g 13 g 200 g G mengsel in het bakblik en zet dit in het 4 iet heten steek de stekker in het stopcontact. [. . . ] Veeg gewoon voorzichtig het verwarmingselement schoon, nadat de machine is afgekoeld. ž Neem het bakblik uit de hoofdgedeelte voordat u de ingrediënten er in doet.   Een kleine hoeveelheid deeg komt via de ventilatiegaatjes naar buiten (zodat het deeg de draaiende delen niet  blokkeert). Dit is geen storing maar controleer wel af en toe of de kneedmeshouder goed draait. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC CROUSTINA SD-ZP2000WXE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC CROUSTINA SD-ZP2000WXE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag