Gebruiksaanwijzing PANASONIC CQ-DFX601

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC CQ-DFX601. Wij hopen dat dit PANASONIC CQ-DFX601 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC CQ-DFX601 te teleladen.


PANASONIC CQ-DFX601 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6874 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC CQ-DFX601 (2885 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC CQ-DFX601

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Controleer voor de installatie of de radio werkt met de antenne en de luidsprekers. [. . . ] Leest u deze instructie alstublieft zorgvuldig door voor u dit product in gebruik neemt en bewaar deze handleiding voor later gebruik. controleer of de bedrading correct is aangelegd Voor u gaat installeren. Wiederanschließen des Kabels BELANGRIJK Rebranchement du câble Wanneer dit toestel in het dashboard wordt Opnieuw aansluiten kabel geïnstalleerd, moet u ervoor zorgen dat er voldoende ventilatie is rond het toestel. Om oververhitting te voorkomen mogen de ventilatie-openingen in het toestel niet afgedekt worden. Rear Left ­ (Green w/black stripe) Hinten Links ­ (Grün mit schwarzem Streifen) Arrière gauche ­ (Vert à rayures noires) Links achter ­ (Groen met zwarte streep) Front Left ­ (White w/black stripe) Vorne Links ­ (Weiß mit schwarzem Streifen) Avant gauche ­ (Blanc à rayures noires) Links voor ­ (Wit met zwarte streep) Front Right ­ (Gray w/black stripe) Vorne Rechts ­ (Grau mit schwarzem Streifen) Avant droit ­ (Gris à rayures noires) Rechts voor ­ (Grijs met zwarte streep) Rear Right ­ (Violet w/black stripe) Hinten Rechts ­ (Violett mit schwarzem Streifen) Arrière droit ­ (Violet à rayures noires) Rechts achter ­ (Paars met zwarte streep) Sluit de luidsprekers als volgt aan. Toegestaan ingangsvermogen: 50 W of hoger Impedantie: 4 - 8 Afstand tussen luidspreker en versterker: 30 cm of meer (Sauf lors du raccordement à un tweeter) Sluit niet meer dan één luidspreker aan op één paar luidsprekerdraden. Gebruik geen luidsprekersysteem met drie draden en een gedeelde aarddraad. Voor auto's van type A en B, dient u de bedrading voor de rode en gele draden te wijzigen zoals hieronder staat aangegeven. [. . . ] Voor auto's van type A en B, dient u de bedrading voor de rode en gele draden te wijzigen zoals hieronder staat aangegeven. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC CQ-DFX601

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC CQ-DFX601 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag