Gebruiksaanwijzing PANASONIC CQ-C9800N

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC CQ-C9800N. Wij hopen dat dit PANASONIC CQ-C9800N handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC CQ-C9800N te teleladen.


PANASONIC CQ-C9800N : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2713 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC CQ-C9800N (2463 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC CQ-C9800N

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 4) Drücken Sie die <FOCUS>Schaltfläche, um die Bildschärfe grob einzustellen. [. . . ] ( Seite 41) 7) Stellen Sie die vordere , hintere und seitliche Neigung des Projektors mit den einstellbaren Füßen ein. ( Seite 42) 10) Drücken Sie die <ZOOM>Schaltfläche, um die Größe des Bildes passend auf die Projektionsfläche einzustellen. ( Seite 39) 11) Drücken Sie die <FOCUS>-Schaltfläche erneut, um die Bildschärfe einzustellen. 12) Drücken Sie die <ZOOM>-Schaltfläche erneut, um die Zoomeinstellung anzupassen und die Bildgröße an die Projektionsfläche anzugleichen. ZzDrücken Sie für die Freigabe die <MENU>Schaltfläche. 64 - DEUTSCH Menü [ANZEIGE OPTION] Hinweis zzWählen Sie [AUS] und drücken Sie die <ENTER>Schaltfläche, um die Zwei-Fenster-Anzeige abzubrechen. [ALLE BENUTZERDATEN LADEN] Laden Sie die verschiedenen Einstellwerte, die als Sicherung im internen Speicher des Projektors gespeichert sind. Einstellungen 2) Drücken Sie ▲▼◀▶ , um die Unterspeichernummer auszuwählen, die unter [VOREINSTELLUNG-LISTE] registriert werden soll. [. . . ] (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (1) [Auth] Wählen Sie die Authentifizierungsmethode, die von Ihrem Internetanbieter festgelegt wurde. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC CQ-C9800N

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC CQ-C9800N zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag