Gebruiksaanwijzing PANASONIC CQ-RX400N,MV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC CQ-RX400N,MV. Wij hopen dat dit PANASONIC CQ-RX400N,MV handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC CQ-RX400N,MV te teleladen.


PANASONIC CQ-RX400N,MV : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1538 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC CQ-RX400N,MV

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Om schade aan het toestel te voorkomen mag u de stroomstekker pas aansluiten wanneer de bedrading volledig is aangesloten. No connection Kein Anschluss Aucune connexion Geen aansluiting 12 V Batteries (Continuous supply) 12 V-Batterie (Dauerversorgung) Batterie de 12 V (alimentation continue) 12 V accu (doorlopende stroomvoorziening) Voorzorgen (ISO stekker) ISO Connector B ISO-Stecker B Connecteur ISO B ISO aansluiting B Car-side connector Steckverbinder am Fahrzeug Connecteur côté voiture Stekker aan autozijde ( ) ACC BATTERY 15A • De pen-configuratie van de stroomstekker voldoet aan de ISO standaard. [. . . ] (voor een Sluit de accudraad (geel) aan op de positieve (+) aansluiting van de accu of van het zekeringenblok (BAT). (voor Strip ongeveer 5 mm van de uiteinden van de draden om de verbinding tot stand te kunnen brengen. (voor een niet-ISO aansluiting) Isoleer blote draadeinden met isolatieband. Opmerkingen: • Het getal tussen haakjes onder elk artikel is het onderdeelnummer voor onderhoud en reparatie. € Accessoires en hun onderdeelnummers zijn vanwege productverbeteringen onderhevig aan veranderingen zonder voorafgaande kennisgeving. Verwijder de Bevestigingskraag 1 en de Afwerkingsrand 3, die bij het verlaten van de fabriek gemonteerd zijn, tijdelijk van het hoofdtoestel. €  ontroleer of de bedrading correct is C aangelegd voor u gaat installeren. Wanneer dit toestel in het dashboard wordt geïnstalleerd, moet u ervoor zorgen dat er voldoende ventilatie is rond het toestel. Om oververhitting te voorkomen mogen de ventilatie-openingen in het toestel niet afgedekt worden. Vorsicht Ontgrendeling Attention 1 Steek de ontgrendelingsplaat 4 naar binnen tot u een klik hoort. Toegestaan ingangsvermogen: 50 W of hoger Impedantie: 4 – 8  Als u luidsprekers gebruikt die niet aan de technische gegevens voldoen, kan brand, rookontwikkeling en schade aan de luidsprekers optreden. Snoeraansluitingen Sluit alle snoeren aan, waarbij u zorgt dat elke aansluiting geïsoleerd en stevig is. [. . . ] €  luit niet meer dan één luidspreker aan op één paar luidsprekerdraden. ) • Gebruik geen luidsprekersysteem met drie draden en een gedeelde aarddraad. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC CQ-RX400N,MV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC CQ-RX400N,MV zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag