Gebruiksaanwijzing PANASONIC CA-RKIT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC CA-RKIT. Wij hopen dat dit PANASONIC CA-RKIT handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC CA-RKIT te teleladen.


PANASONIC CA-RKIT : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (250 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC CA-RKIT (135 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC CA-RKIT

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voordat u dit product installeert, moet u deze gebruiksaanwijzing volledig doorlezen en controleren of het product geschikt is voor aansluiting op de stereo in uw auto. [. . . ] De capstans van de autostereo zijn mogelijk vuil: reinig deze onderdelen. Dit is te wijten aan de constructie van de adapter en wijst niet op een defect. Als de CD-speler via een CD-IN of AUX IN aansluiting op uw autostereo is aangesloten, sluit dan in plaats daarvan aan via de autostereo-cassetteadapter die bij de CD-speler is meegeleverd. Panasonic is niet aansprakelijk voor het vallen van het apparaat of voor andere schade die het gevolg is van foutieve installatie. Koppel de adapter los wanneer u stopt met luisteren of de auto verlaat. Stel de adapter niet bloot aan direct zonlicht, warmte, of de luchtstroom van een verwarmingstoestel of koeler. [. . . ] (Als u hen in de CD-speler laat zitten, zullen ze minder lang meegaan. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC CA-RKIT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC CA-RKIT zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag