Gebruiksaanwijzing PANASONIC BLC1CE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC BLC1CE. Wij hopen dat dit PANASONIC BLC1CE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC BLC1CE te teleladen.


PANASONIC BLC1CE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (103 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC BLC1CE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] BELANGRIJKE VEILIGHEIDSMAATREGELEN Wanneer u dit toestel gebruikt, moet u steeds de standaard veiligheidsmaatregelen in acht nemen om het risico op brand, elektrische schokken of persoonlijke letsels te verminderen. [. . . ] Stap niet op het netsnoer en zorg ervoor dat het snoer niet geklemd raakt, en dit vooral bij de stekker, de aansluiting en het punt waarop het snoer uit het toestel komt. De netspanningsadapter wordt gebruikt om het toestel los te koppelen. Zorg er daarom voor dat u het netsnoer aansluit op een stopcontact dat zich in de buurt van het toestel bevindt en waar u gemakkelijk bij kunt. Gebruik alleen accessoires (zoals een standaard) die aanbevolen worden door de fabrikant. Raak het toestel, de netspanningsadapter of het netsnoer niet aan bij stormweer. Trek de stekker uit het stopcontact wanneer u het toestel lange tijd niet gebruikt. Laat alle onderhoud over aan bevoegd personeel. Onderhoud is nodig wanneer het toestel beschadigd is, bijvoorbeeld bij een defecte netspanningsadapter, een abnormale werking van het toestel of wanneer u het toestel hebt laten vallen. [. . . ] Als u ervoor kiest deze functie uit te schakelen en de toegang niet te beperken via een gebruikersnaam en een wachtwoord, loopt u het risico dat de camera wordt gebruikt door niet gemachtigde personen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC BLC1CE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC BLC1CE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag