Gebruiksaanwijzing PACKARD BELL MAESTRO226DX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PACKARD BELL MAESTRO226DX. Wij hopen dat dit PACKARD BELL MAESTRO226DX handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PACKARD BELL MAESTRO226DX te teleladen.


PACKARD BELL MAESTRO226DX : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1240 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PACKARD BELL MAESTRO226DX (1607 ko)
   PACKARD BELL MAESTRO226DX QUICK START GUIDE (2633 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PACKARD BELL MAESTRO226DX

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Overtuig u ervan dat uw computer is losgekoppeld van de elektriciteitsvoorziening en dat alle kabels zijn verwijderd. Verwijder alle losse objecten en sieraden van vingers en polsen voor u in het binnenste van de computerbehuizing gaat werken. Werk in een goed verlichte omgeving op een schone, stabiele oppervlakte die vrij is van stof en vuiltjes en voldoende ruimte biedt. [. . . ] Zorg ervoor dat uw handen droog en schoon zijn voor u begint te werken. De componenten in uw computer zijn gevoelig voor elektrostatische ontlading. U moet de meegeleverde antistatische polsband gebruiken om uzelf te aarden terwijl u aan het werk bent. Als u dat niet doet dan kunnen componenten in uw computer worden beschadigd. Zorg ervoor dat u een back-up maakt van uw persoonlijke gegevens voor u begint, om te voorkomen dat u deze kwijtraakt. Als u ook maar enige twijfel koestert over welke procedure of instructie dan ook, neem dan contact met ons op via de Easy Repair lijn. Voor u begint U hebt het volgende gereedschap nodig: Een kruiskopschroevendraaier Een antistatische polsband (meegeleverd in het pakket) De antistatische polsband (wrist-strap) gebruiken 1. Het uiteinde zonder koperstrook moet goed om uw pols geplakt worden zodat het optimaal contact maakt met uw huid. Bevestig het andere uiteinde met de koperstrook op het onbewerkte metalen oppervlak van de achterkant van de PC. Overtuig u ervan dat de vasthoudklem aan het einde van de sleuf op zijn plaats is geklikt. Afb. Zet de afsluitbeugel terug en schuif het schuifje weer in de positie vergrendeld. Ten slotte zet u het zijpaneel dat u in het begin hebt verwijderd weer terug. Schuif het in de behuizing en zorg ervoor dat het goed vast zit en dat er geen kabels in zijn verstrikt. Schuif vervolgens de afsluitschuif omhoog om het paneel op zijn juiste plaats te vergrendelen. Afb. 9 Het zijpaneel terugzetten Version: 2. 0 NL Packard Bell Easy Repair 4 Grafische Kaart 5. Als u zijn klaar bent, zet dan uw computer aan en laat Windows XP gewoon starten. Als uw scherm er na de installatie te klein, te groot of flets uit ziet dan kunt u het volgende proberen: 1. [. . . ] Als u zijn klaar bent, zet dan uw computer aan en laat Windows XP gewoon starten. Als uw scherm er na de installatie te klein, te groot of flets uit ziet dan kunt u het volgende proberen: 1. Gebruik de schuifknop Scherm resolutie om de resolutie te vergroten of te verkleinen (1024x768 is standaard). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PACKARD BELL MAESTRO226DX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PACKARD BELL MAESTRO226DX zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag