Gebruiksaanwijzing OREGON SCIENTIFIC RRM116

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing OREGON SCIENTIFIC RRM116. Wij hopen dat dit OREGON SCIENTIFIC RRM116 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing OREGON SCIENTIFIC RRM116 te teleladen.


OREGON SCIENTIFIC RRM116 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (9578 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding OREGON SCIENTIFIC RRM116

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Druk elke keer dat de batterij vervangen of gereset wordt op De klok zal 8 FM-radiokanalen opslaan. Druk op of langer dan één seconde ingedrukt om automatisch naar een hogere of lagere frequentie te zoeken. In afspeelmodus: of langer dan één seconde ingedrukt om de • Houd huidige frequentie van de voorkeurzender op te slaan. [. . . ] € Als u de klok niet langdurig gebruikt, verwijder dan de batterijen. Batterijen kunnen chemicaliën lekken die de elektronische onderdelen kunnen schaden. € Stel het apparaat niet bloot aan extreme klappen, schokken, stof, temperatuur of vochtigheid. Als u water over het apparaat morst, droog het dan onmiddellijk af met een zachte stofvrije doek. € De in deze handleiding weergegeven plaatjes kunnen afwijken van de werkelijkheid. € Wanneer u dit product weg gooit, zorg dan dat het opgehaald wordt door de daarvoor bestemde afvaldienst. € De inhoud van deze handleiding mag niet worden vermenigvuldigd zonder toestemming van de fabrikant. 5V AAA-batterijen in het batterijvak voor back-up-gebruik in correcte verhouding tot de plus- en minpool die binnenin aangegeven zijn. Verbind de bijgeleverde AC-adapter met de Micro USB-poort achteraan het toestel en met een standaard stopcontact 3. NB Vervang de batterijen wanneer verschijnt of wanneer het display/achtergrondlicht vervaagt. NB van de handleiding zijn zonder voorafgaande waarschuwing aan veranderingen onderhevig. nB Niet alle functies en accessoires zijn beschikbaar in alle landen. SIGNAALONTVANGST VAN DE KLOK Deze klok is ontworpen om zich automatisch te synchroniseren door middel van een kloksignaal. (EU: DCF; UK: MSF) Symbool van signaalsterkte: Sterk signaal Zwak signaal Geen signaal Ontvangst signaal OVER OREGON SCIENTIFIC Bezoek onze website voor meer Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice op . [. . . ] De gebruiker dient de apparatuur op het einde van zijn levensduur dus toe te vertrouwen aan een geschikt centrum voor de gscheden verwerking van elektronisch en elektrotechnisch afval, of aan de verkoper te bezorgen bij de aankoop van een nieuwe apparatuur van gelijkaardig type, in de verhouding één tot één. De correcte gescheiden omhaling voor de latere recyclage, verwerking en milieuvriendelijke vernietiging van de apparatuur draagt bij tot het voorkomen van mogelijke negatieve invloeden op het milieu en de gezondheid en bevordert de recyclage van de materialen waarvan de apparatuur samengesteld is. De abusievelijk afdanking van het product vanwege de gebruiker geeft aanleiding tot de toepassing van administra-tieve boetes volgens de wetgeving. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING OREGON SCIENTIFIC RRM116

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding OREGON SCIENTIFIC RRM116 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag