Gebruiksaanwijzing ONE FOR ALL URC 11-3910

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ONE FOR ALL URC 11-3910. Wij hopen dat dit ONE FOR ALL URC 11-3910 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ONE FOR ALL URC 11-3910 te teleladen.


ONE FOR ALL URC 11-3910 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1095 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ONE FOR ALL URC 11-3910

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Direct instellen via de code Voorbeeld: De ONE FOR ALL instellen voor uw televisie: 1 Zoek de code van het apparaat op in de codelijst. [. . . ] De zoekmethode werkt mogelijk ook als uw merk helemaal niet wordt vermeld. Zet de televisie aan (niet op stand-by) en richt de ONE FOR ALL op de tv. 2 Druk op de MAGIC toets en houd deze ingedrukt totdat de rode LED onder de POWER-toets twee keer knippert (de rode LED knippert eerst één keer en dan twee keer). - Telkens wanneer u op de toets CH+ drukt, verzendt de ONE FOR ALL een POWER-signaal uit van de volgende code in het geheugen. - Misschien moet u deze toets vele keren indrukken (tot 150 keer), dus heb geduld. Zodra de televisie uitgaat, drukt u op de MAGIC toets om de code op te slaan. /ONE FOR ALL garandeert de klant, dat dit produkt bij normaal en correct gebruik vrij van materiële of technische defecten zal blijven voor een periode van één jaar, gerekend vanaf de datum van aankoop. Als aangetoond kan worden dat binnen de periode van één jaar een defect is ontstaan, zal dit produkt gratis vervangen worden als het genoemde produkt op kosten van de klant binnen de garantieperiode teruggestuurd wordt. [. . . ] Indien u dit product gekocht heeft voor doeleinden die niet gerelateerd zijn aan uw vak, bedrijf of beroep, let er dan op dat u eventueel gebruik kunt maken van legale rechten die onder uw nationale wetgeving met betrekking tot consumptiegoederen vallen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ONE FOR ALL URC 11-3910

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ONE FOR ALL URC 11-3910 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag