Gebruiksaanwijzing OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 8MM FISHEYE 1:3.5

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 8MM FISHEYE 1:3.5. Wij hopen dat dit OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 8MM FISHEYE 1:3.5 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 8MM FISHEYE 1:3.5 te teleladen.


OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 8MM FISHEYE 1:3.5 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (726 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 8MM FISHEYE 1:3.5

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor uw eigen veiligheid deze handleiding voor het gebruik, en houd deze bij de hand voor raadpleging in de toekomst. [. . . ] 2) Vóór gebruik Bevestiging aan de volgende camera’s kan onnauwkeurig scherpstellen veroorzaken. Zorg ervoor dat de firmware is geüpdatet tot de versie in de onderstaande lijst of hoger. Opmerkingen over het fotograferen • Als u deze teleconverter aan een lens bevestigt, worden de samengestelde brandpuntsafstand en diafragmawaarde verdubbeld. De diafragmawaarde die op de camera wordt weergegeven is de samengestelde diafragmawaarde. Kijk voor actuele informatie op de Olympus-website of neem contact op met de Olympus klantendienst. Voor klanten in Europa Het waarmerk “CE“ garandeert dat dit product voldoet aan de richtlijnen van de EU (Europese Unie) wat betreft veiligheid, gezondheid, milieu-aspecten en bescherming van de gebruiker. Voorzorgsmaatregelen: Zorg ervoor dat u het volgende leest Waarschuwingen: Veiligheidsmaatregelen • Kijk niet door de lens naar de zon. Hierdoor kan het zonlicht zich in de lens bundelen en zich verzamelen in de camera, wat kan leiden tot een storing of brand. [. . . ] Voorzorgsmaatregelen: Zorg ervoor dat u het volgende leest Waarschuwingen: Veiligheidsmaatregelen • Kijk niet door de lens naar de zon. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 8MM FISHEYE 1:3.5

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 8MM FISHEYE 1:3.5 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag