Gebruiksaanwijzing OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 12-60MM F2.8-4.0 SWD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 12-60MM F2.8-4.0 SWD. Wij hopen dat dit OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 12-60MM F2.8-4.0 SWD handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 12-60MM F2.8-4.0 SWD te teleladen.


OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 12-60MM F2.8-4.0 SWD : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (7670 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 12-60MM F2.8-4.0 SWD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] € Kan gebruikt worden met de optionele EC-20 teleconverter in de stand Handmatig scherpstellen (MF). € Kan gebruikt worden met de optionele EX-25 tussenring onder de volgende voorwaarden. Brandpuntsafstand 60 mm Scherpstellen aanpassing MF Werkafstand Vergroting ( ): Indien geconverteerd naar kleinbeeldcamera 21, 0 – 25, 5 cm 0, 43 – 0, 58x Belangrijkste technische gegevens Lensvatting : Four Thirds-lensvatting Scherpstelafstand : 12 – 60 mm (komt overeen met 24 tot 120 mm op een kleinbeeld-camera) Max. Voor klanten in Europa Het waarmerk “CE“ garandeert dat dit product voldoet aan de richtlijnen van de EU (Europese Unie) wat betreft veiligheid, gezondheid, milieu-aspecten en bescherming van de gebruiker. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 12-60MM F2.8-4.0 SWD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 12-60MM F2.8-4.0 SWD zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag