Gebruiksaanwijzing OLYMPUS ZUIKO DIGITAL EC-20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing OLYMPUS ZUIKO DIGITAL EC-20. Wij hopen dat dit OLYMPUS ZUIKO DIGITAL EC-20 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing OLYMPUS ZUIKO DIGITAL EC-20 te teleladen.


OLYMPUS ZUIKO DIGITAL EC-20 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (965 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding OLYMPUS ZUIKO DIGITAL EC-20

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 2008 13:54:36 Uhr NL AANWIJZINGEN Wij zijn u erkentelijk voor de aanschaf van dit Olympus product. [. . . ] € Kan niet worden gebruikt met de optionele EC-14 teleconverter of de optionele EX-25 tussenring. Toepasbare ZUIKO DIGITAL lens (stand: november 2007) Afhankelijk van de toepasbare lens waaraan de teleconverter wordt bevestigd, kunnen de volgende beperkingen optreden bij gebruik van AF (autofocus) of AE (automatische belichting): • Raadpleeg voor informatie over bevestiging aan producten die niet van Olympus zijn, de website van de fabrikant. 2008 13:55:30 Uhr AF: Autofocus kan worden gebruikt als het volledig open diafragma van de lens f2. 5 is autofocus mogelijk bij gebruik van het middelste autofocuspunt (behalve voor 35 mm f3. AE: Bij lenzen die donkerder zijn dan die met een open diafragma van f4. Maak voor de zekerheid vooraf een paar testfoto’s en controleer de belichting. [. . . ] Hierdoor kan het zonlicht zich in de lens bundelen en zich verzamelen in de camera, wat kan leiden tot een storing of brand. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING OLYMPUS ZUIKO DIGITAL EC-20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding OLYMPUS ZUIKO DIGITAL EC-20 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag