Gebruiksaanwijzing OLYMPUS ZUIKO DIGITAL EC-14

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing OLYMPUS ZUIKO DIGITAL EC-14. Wij hopen dat dit OLYMPUS ZUIKO DIGITAL EC-14 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing OLYMPUS ZUIKO DIGITAL EC-14 te teleladen.


OLYMPUS ZUIKO DIGITAL EC-14 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4030 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding OLYMPUS ZUIKO DIGITAL EC-14

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € Bei angebrachtem Telekonverter werden die Gesamtbrennweite und die Blendenöffnung um den Faktor 1, 4 vervielfacht. [. . . ] € Om de teleconverter te verwijderen, houdt u de bevestigingsknop van de lens ingedrukt en draait u de lens in de richting tegengesteld aan die voor bevestigen. Kenmerken • De EC-14 is een teleconverterlens die wordt gebruikt om de brandpuntafstand van de Olympus FOUR THIRDS eenogige digitale spiegelreflexcamera 140 % te vergroten. • Hierdoor is de hoofdlens in staat tot de maximale prestatie met 6 lenzen in 5 groepen. € Kan niet gebruikt worden in combinatie met de optionele EX-25 tussenring. 36 NL • Voor de toepasbaarheid van Olympus digitale camera's en lenzen die in de toekomst op de markt komen, kunt u op de Olympus-website kijken of contact opnemen met de Olympus klantendienst. Voorzorgsmaatregelen: zorg ervoor dat u het volgende leest Waarschuwingen: veiligheidsmaatregelen • Kijk niet door de lens naar de zon. [. . . ] Neem contact op met het servicecentrum van Olympus bij u in de buurt, indien er zich problemen voordoen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING OLYMPUS ZUIKO DIGITAL EC-14

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding OLYMPUS ZUIKO DIGITAL EC-14 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag