Gebruiksaanwijzing OLYMPUS VF-4

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing OLYMPUS VF-4. Wij hopen dat dit OLYMPUS VF-4 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing OLYMPUS VF-4 te teleladen.


OLYMPUS VF-4 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2169 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding OLYMPUS VF-4

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Operation varies with camera model; be sure to update to the latest version of the camera firmware. [. . . ] U kunt bovendien op de u-knop (3) drukken om tussen de monitor en zoeker te schakelen. Plaats uw oog tegen de zoeker en draai aan de regelaar om de zoeker scherp te stellen (4). De bediening verschilt per cameramodel; zorg ervoor dat u over de nieuwste versie van de camerafirmware beschikt. Waarschuwingen: veiligheidsmaatregelen • Houd de camera niet vast aan de elektronische zoeker. € Zorg dat er geen zonlicht direct door de ooglens in de zoeker valt. 21 mm (-1 m-1) (vanaf de laatste ooglens) Bereik van diopteraanpassing : -4, 0 tot +2, 0 m-1 Gewicht : 42 g (zonder stekkerdeksel) Afmetingen : 30, 4 × 48, 2 × 47, 8 mm (B × H × D) * Wijzigingen in de technische gegevens voorbehouden zonder voorafgaande kennisgeving of enige verplichting van de zijde van de fabrikant. [. . . ] Gebruik van het inzamelsysteem dat in uw land beschikbaar is voor de afvoer van dit product. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING OLYMPUS VF-4

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding OLYMPUS VF-4 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag