Gebruiksaanwijzing OLYMPUS VF-2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing OLYMPUS VF-2. Wij hopen dat dit OLYMPUS VF-2 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing OLYMPUS VF-2 te teleladen.


OLYMPUS VF-2 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2333 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding OLYMPUS VF-2

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € Um den Sucher abzunehmen, schalten Sie die Kamera aus und führen die Schritte in umgekehrter Reihenfolge aus. [. . . ] € Om de zoeker los te maken, moet u de camera uitschakelen en de omgekeerde procedure volgen. 2 Draai de aanpassingsring van de diopter in een stand waarin het beeld op de zoeker duidelijk zichtbaar is. * Bij elke druk op de schakelknop van de display schakelt de display over tussen de LCD-monitor en de zoeker (u). De beschermkap bevestigen (Afbeelding 4) Waarschuwingen: veiligheidsmaatregelen • Houd de camera niet vast aan de elektronische zoeker. € U kunt de elektronische zoeker niet samen met een externe flitser gebruiken. 00800 - 67 10 83 00 (gratis) +49 180 5 - 67 10 83 of +49 40 - 237 73 4899 (volgens tarief) Voor klanten in Europa Het waarmerk “CE“ garandeert dat dit product voldoet aan de richtlijnen van de EU (Europese Unie) wat betreft veiligheid, gezondheid, milieuaspecten en bescherming van de gebruiker. [. . . ] Voor klanten in Europa Dit symbool [een doorgekruiste verrijdbare afvalbak volgens WEEE Annex IV] geeft aan dat in de EUlanden alle afgedankte elektrische en elektronische apparatuur apart moet worden ingezameld en verwerkt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING OLYMPUS VF-2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding OLYMPUS VF-2 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag