Gebruiksaanwijzing OLYMPUS PENPAL PP-1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing OLYMPUS PENPAL PP-1. Wij hopen dat dit OLYMPUS PENPAL PP-1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing OLYMPUS PENPAL PP-1 te teleladen.


OLYMPUS PENPAL PP-1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1858 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding OLYMPUS PENPAL PP-1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NL Het waarmerk "CE" garandeert dat dit product voldoet aan de richtlijnen van de EU (Europese Unie) wat betreft veiligheid, gezondheid, milieubehoud en persoonlijke veiligheid van de gebruiker. [. . . ] Gebruik OLYMPUS PENPAL niet in andere landen of regio's dan waar u het hebt gekocht. In bepaalde landen en regio's kan het gebruik in strijd zijn met de geldende regelgeving en zelfs resulteren in boetes. Olympus aanvaardt geen aansprakelijkheid voor beschadiging, verlies of verspreiding van opgeslagen gegevens en/of eventuele schade die het gevolg is van een onjuist gebruik. Com/ Sicherheitshinweise: Während der Übertragung/Aufnahme mit OLYMPUS PENPAL schalten Sie die Kamera nicht aus, oder entfernen die Einheit. Nederlands NL Lees de handleiding zorgvuldig door voordat u OLYMPUS PENPAL gaat gebruiken. OLYMPUS PENPAL PP-1 is een communicatie-unit, en is speciaal ontwikkeld voor digitale camera's die compatibel zijn met OYMPUS PENPAL PP-1 Informatie over de werking vindt u in de handleiding van uw camera. [. . . ] En Olympus Europe Holding GmbH dat het toestel PP-1 in overeenstemming is met de essentiële eisen en de andere relevante bepalingen van richtlijn 1999/5/EG. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING OLYMPUS PENPAL PP-1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding OLYMPUS PENPAL PP-1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag