Gebruiksaanwijzing OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL ED 14€

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL ED 14€. Wij hopen dat dit OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL ED 14€ handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL ED 14€ te teleladen.


OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL ED 14€ : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2171 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL ED 14€

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Sicherheitshinweise: Bitte unbedingt die nachfolgenden Informationen lesen Achtung: Sicherheitshinweise • Das Objektiv nicht direkt auf die Sonne ausrichten. [. . . ] Opmerkingen over het fotograferen • De randen van foto’s zouden afgesneden kunnen worden als er meer dan één filter gebruikt wordt of als er een dik filter wordt gebruikt. Belangrijkste technische gegevens Lensvatting : Four Thirds-microvatting Scherpstelafstand : 14 – 42 mm (komt overeen met 28 tot 84 mm op een kleinbeeldcamera) Max. Voorzorgsmaatregelen: zorg ervoor dat u het volgende leest Voor klanten in Europa Het waarmerk “CE“ garandeert dat dit product voldoet aan de richtlijnen van de EU (Europese Unie) wat betreft veiligheid, gezondheid, milieuaspecten en bescherming van de gebruiker. 00800 - 67 10 83 00 (gratis) +49 180 5 - 67 10 83 of +49 40 - 237 73 4899 (volgens tarief) Waarschuwingen: veiligheidsmaatregelen • Kijk niet door de lens naar de zon. [. . . ] Hierdoor kan het zonlicht zich in de lens bundelen en zich verzamelen in de camera, wat kan leiden tot een storing of brand. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL ED 14€

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL ED 14€ zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag