Gebruiksaanwijzing OLYMPUS BCN-1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing OLYMPUS BCN-1. Wij hopen dat dit OLYMPUS BCN-1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing OLYMPUS BCN-1 te teleladen.


OLYMPUS BCN-1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3381 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding OLYMPUS BCN-1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Das Betreiben dieses Geräts ist zulässig, wenn die nachfolgend genannten beiden Auflagen erfüllt werden: (1) Von diesem Gerät dürfen keine schädlichen Störeinstreuungen ausgehen, und (2) dieses Gerät muss die Einwirkung von Störeinstreuungen zulassen. INSTRUCCIONES  No utilice el cargador si el enchufe, las láminas del enchufe o el cable de alimentación CA están dañados, ni tampoco si las láminas del enchufe no están completamente insertadas en el tomacorriente. [. . . ] ρ Gebruik de acculader niet als een voorwerp de acculader bedekt (zoals een laken). ρ Wees er zeker van dat u de acculader gebruikt met de correcte voltage (100 – 240 V wisselstroom ). ρ Laad de batterij niet op als u denkt dat er iets mis mee is (zoals een misvorming of een lekkage). Laat kinderen dit product niet gebruiken zonder toezicht van volwassenen. AANWIJZINGEN  Gebruik de lader niet indien de stekker, de stekkerpinnen of de wisselstroomkabel beschadigd zijn of indien de stekkerpinnen niet volledig ingevoerd zijn in de ingang. ρ Koppel de lader los van de ingang wanneer ze niet aan het laden is. ρ Als u denkt dat er iets mis is met de acculader, koppelt u hem los van de ingang en neem contact op u het dichtste dienstencentrum. ρ Schud niet met de acculader wanneer de batterij zich erin bevindt. dit kan brand , ontploffingen , lekkage of oververhitting veroorzaken. ρ Plaats geen zware voorwerpen op de lader en laat het niet liggen in een onstabiele positie of in een vochtige of stoffige plaats. 70 g Onderhoud Om schade te vermijden, moet het vuil verwijderd worden met een zachte, droge doek. veeg regelmatig de positieve en negatieve contacten van de acculader en de batterij af met een droge doek. [. . . ] ρ Het lampje knippert ondanks het feit dat de batterij niet is geplaatst zoals is beschreven in de handleiding. Opmerkingen:  Indien de ladingaanwijzer niet oplicht of knippert, kan het zijn dat de batterij op een verkeerde manier is ingevoerd of dat de acculader kapot is. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING OLYMPUS BCN-1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding OLYMPUS BCN-1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag