Gebruiksaanwijzing OLYMPUS AC-3

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing OLYMPUS AC-3. Wij hopen dat dit OLYMPUS AC-3 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing OLYMPUS AC-3 te teleladen.


OLYMPUS AC-3 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2090 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding OLYMPUS AC-3

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] INSTRUCCIONES  No utilice este producto si el enchufe, las láminas del enchufe o el cable de alimentación CA están dañados, ni tampoco si las láminas del enchufe no están completamente insertadas en la toma de corriente. [. . . ] ρ Gebruik of plaats dit product niet op zeer warme plaatsen die blootgesteld worden aan zonlicht of die zich dicht bij warmtebronnen bevinden. dit kan brand , ontploffingen , lekkage , oververhitting of schade veroorzaken. ρ Gebruik dit product niet als het wordt afgedekt door een voorwerp (bijvoorbeeld een laken). ρ Wees er zeker van dat u dit product gebruikt met de correcte voltage (100 – 240 V wisselstroom ). Laat kinderen dit product niet gebruiken zonder toezicht van volwassenen.  De bijgeleverde voedingskabel is uitsluitend bedoeld voor deze AC adapter. Daarnaast is het niet toegestaan de voedingskabel van een ander product te gebruiken voor deze AC adapter. AANWIJZINGEN  Gebruik dit product niet indien de stekker, de stekkerpinnen of de wisselstroomkabel beschadigd zijn of indien de stekkerpinnen niet volledig ingevoerd zijn in de ingang. [. . . ] S •  m schade te vermijden, moet het vuil verwijderd worden met een zachte, droge doek. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING OLYMPUS AC-3

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding OLYMPUS AC-3 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag